Новини

Луцькі ОСББ засудили поїздку Корпача на російський «Форум переможців»

Голова асоціації ОСББ "Лучани" Юлія Сабатюк обурилася присутністю Валерія Корпача на "Форумі переможців" у Росії.

Юлія Сабатюк просить згуртуватися спільноту ОСББ міста і вибрати адекватного представника у Луцькому виконовчому комітеті, - про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Пустовіт пообіцяв виключити Корпача з виконкому

"До останнього вірила, що у нас на Волині таких речей відбуватись НЕ МОЖЕ! І НЕ БУДЕ ніколи! Прикро, але - Ми, представники руху ОСББ не уповноважували члена Луцького виконавчого комітету м. Луцька Корпача В. представляти наші інтереси на території держави, що незаконно порушила перетин державного кордону із застосуванням всіх видів зброї, розпочавши в Україні війну, яка триває з 2014 року", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін, член виконавчого комітету Луцька, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач, голова організації «Російський культурний центр» Ольга Саган, голова організації «Авіалюбителів» Ілля Сметанін, екс-прес-секретар громадського формування «Варта порядку», голова громадської ради при Волинській ОДА Олександр Волянюк побували на «Форумі переможців», який відбувся 25 квітня у російському місті Брянськ.

"На сьогодні уже не дивні "фантазії" представника від ОСББ у виконкомі міста Луцька щодо недоцільності встановлення ІТП та впровадження утеплення у житлових будинках - видно напрямок дій мав мету: НЕ ДОПУСТИТИ /НЕ ДАТИ/ НЕ СПРИЯТИ енергонезалежності нашої країни , наших будинків від агресора. Здоровий глузд має право на перемогу! Ще вірю!!!", - додала Юлія Сабатюк.