Новини

Схожий на «Рornhub», - луцький дизайнер про новий бренд України

Луцький дизайнер Дмитро Авраменко каже, що новий бренд України схожий на лого «Рornhub» - одного з найвідоміших порносайтів у світі.

Про це він розповів у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Так, Кабінет Міністрів України затвердив новий бренд України для презентації держави у світі. Логотип Ukraine NOW UA («Україна ЗАРАЗ») розробила та ж компанія, що брала участь у розробці логотипу Євробачення 2017 у Києві – агентство Banda Agency. Логотип має стати єдиним та основним елементом дизайну для проції України у світі. Бренд розробили безкоштовно.

«Логотип близько року розробляла доволі сильна команда дизайнерів, але навіть за ніч можна було зробити краще», - зазначив Дмитро Авраменко.

За словами дизайнера, новий бренд країни повторює логотип «Рornhub».

«Обидва логотипи складаються з трьох частин зі схожим шрифтом та кольорами. Можливо, у когось із дизайнерів ця думка виникла підсвідомо. Не думаю, що вони вкрали ідею. Але навіть попри це ніхто не відмінятиме бренд України», - наголосив він.

Дмитро Авраменко додав, що у бренді немає ідентифікаторів, окрім жовто-блакитної гами, які б прив’язали його до території України.
«Логотип не вражає», - підсумував дизайнер.