Новини

Інколи можна й по попі, - Юлія Вусенко про виховання дітей

Депутат Луцької міської ради Юлія Вусенко, мама двох дітей проти фізичного покарання, однак інколи дозволяє собі виховувати чад «по попі».

Про це вона розповіла у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

«У мене їх двоє, а це означає, що капризи і інші речі, які неодмінно є у кожній родині з дітьми, автоматично множаться на два. До того ж дуже важко нести «на ручках» 17 і 20 кілограмів одночасно, але якщо вони просять - можу і на п’ятий поверх занести», - розповідає Юлія Вусенко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Діти, яких б’ють, виростають садистами і мазохістами, - луцький психолог

Депутат Луцькради розповідає, що у вихованні дітей для неї головне – це терпіння та смирення.

«Я завжди нагадую собі таку істину, що дитинство у моїх дітей одне і мине воно дуже швидко, з цієї причини - роблю усе можливе, щоби було воно у них щасливим та незабутнім», - зазначає мама двох дітей.

Юлія Вусенко додає, що в екстрених випадках дозволяє собі бити дитину «по попі», однак головний метод покарання – це зауваження та розмови.

«Бабуся і дідусь у методах заради благої мети не обмежені. Однак до «рукоприкладства», навіть у легкій формі, вони ще жодного разу не доходили», - розповідає депутат.

З її слів, жорстокі методи виховання ламають райдужні стереотипи дитини.

«Я проти того аби дітей били! Це така ж особистість як і ми – дорослі. Нам точно не сподобалося б, якби хтось, навіть дуже рідний, навіть з святою метою виховання піднімав би на нас руку, - підсумовує Юлія Вусенко.