Новини

Нова соціальна ініціатива від «Кромберг енд Шуберт»

На вулицях міста зявилися доволі незвичні для Луцька біллборди. На них зображені успішні жінки з їхніми домашніми улюбленцями і надпис "Я прихистила. Я не соромлюся. А ти?".

Керівник регіонального відділення Кредобанку Катерина Фурманюк, власниця школи іноземних мов Любов Шихотарова, PR-консультант Тетяна Сомова, менеджер Наталія Сачковська взяли участь у соціальній кампанії, котра має на меті переконати: брати тварину з вулиці - це престижно і правильно.



Ідея кампанії належить громадській організації "Спільний дім", а меценатом стало підприємство "Кромберг енд Шуберт".

Тетяна Сомова, PR-менеджер "Кромберг енд Шуберт" розповіла:

"У нашому суспільстві, на жаль, поки є стереотипи щодо того, що тварин з вулиці брати "немодно", непрестижно. Багато жартів про те, що "сорок котів" вдома лише у самотніх та "божевільних". У той же час, в європейських містах тварини, по-перше, визнані повноправними жителями міста і для них створюють комфортні умови, по-друге, взяти тварину з притулку - норма і навіть вважається почесним. В Україні найчастіше приходять у притулок, щоб віддати тварину, а закордоном - щоб взяти. Є країни, де кількість бажаючих взяти тварини більша, ніж кількість тварин у притулку.



До цього треба прагнути і нам, в першу чергу, долаючи стереотипи. Тому і народилася ідея бордів, на яких молоді, успішні, красиві жінки покажуть своїх домашніх улюбленців і скажуть, що люблять їх і пишаються ними. Завдяки підтримці "Кромберг енд Шуберт" - це стало можливо. "Кромберг" - це європейське підприємство і мається на увазі не лише іноземні інвестиції, але й загальний стиль, підхід до таких питань, як соціальна відповідальність, меценатсво.



Заохочення гуманного та відповідального ставлення до тварин - це одна з передумов створення цивілізованого міського простору. Сподіваємося, що завдяки цій ініціативі від КроШу буде зроблено до цього перші кроки і наше місто стане більш схоже на європейські у цьому плані", - розповіла Тетяна.



Передрук заборонений