Новини

Рачкова хочуть везти до Києва, - ЗМІ

Заступника мера Луцька Олександра Рачкова, якого зловили на отриманні хабара, хочуть везти до Києва для подальших слідчих дій. Проте чекають дозволу лікаря.

Про це пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Нагадаємо, у середу, 25 квітня, після сесії Луцької міської ради до кабінету заступника мера Олександра Рачкова завітали працівники департаменту захисту економіки Національної поліції.

Вони обшукали спершу кабінет посадовця, а тоді – автомобіль.
Як стало відомо інтернет-виданню «Волинь24», у кабінеті чиновника знайшли більше 10 тисяч доларів хабаря.

Після обшуку йому стало погано. За словами депутата та адвоката Микити Рабана, в Олександра Рачкова – серйозні проблеми із серцем. Зокрема минулого року йому поставили штучний клапан.

Спершу посадовцю надавали допомогу у кареті «швидкої» на місці події, однак згодом вирішили госпіталізувати до міської лікарні.

Як пише видання, посилаючись на власні джерела, посадовця луцької мерії хочуть везти до Києва для подальших слідчих дій, але наразі чекають згоди лікарів.

Заступник головного лікаря з організаційно-методичної роботи Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов зазначив, що медики не можуть коментувати стан Олександра Рачкова. Тож Смольянінов лише підтвердив, що Рачков перебуває на лікуванні у медичному закладі у відділенні кардіології.

Нині біля палати Олександра Рачкова перебувають 2 правоохоронці, у палату нікого не пускають.