Новини

Разом з Рачковим затримали голову Шацького суду

Фігурантом у корупційній справі заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова є голова Шацького районного суду Наталія Сушик.

Про це інтернет-виданню «Волинь24» стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, 25 квітня трьох посадовців міськради, в тому числі заступника міського голови Олександра Рачкова, затримали під час одержання ними чергового траншу неправомірної вигоди - в розмірі 7 000 доларів США.

З’ясувалось, що вони вимагали від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 17 000 доларів США. За це вони обіцяли узаконити та зареєструвати право власності на вже збудований індивідуальний житловий будинок у Луцьку.

Окрім цього, прокуратура з’ясувала, що Рачков причетний до вимагання Головою одного з судів області неправомірної вигоди від громадянина за винесення позитивного рішення під час судового розгляду кримінального провадження.

Суддю також затримали 25 квітня.

«Волинь24» вдалось з’ясувати, що мова йде про очільницю Шацького районного суду Наталія Сушик. Цікаво, що чоловік та свекруха жінки Олексій та Лідія Сушик працюють нотаріусами у Луцьку. Також нотаріусом працює дружина Олександра Рачкова Тетяна.