Новини

Як підтягнути живіт до літа: поради

Плоский живіт – результат не лише регулярних фізичних вправ, але й правильної дієти.

Тож якщо ви до відпустки хочете отримати спокусливий живіт, дієтологи рекомендують викинути з раціону п'ять продуктів, - пише канал 24.

Раціон має бути збалансованим, з перевагою білка, клітковини і здорових жирів.

Під час підготовки до літа не варто їсти плавлений сир та сири з добавками, які аж ніяк не допоможуть вам зменшити загальний черевний жир.

Споживання великої кількості фруктози призводить до набору ваги в районі талії і живота. Тож у вас має бути табу на солодкі газовані напої, які містять велику кількість штучних цукрів і кукурудзяного сиропу з високим вмістом фруктози.

Хлібобулочні вироби, особливо з м'яких сортів пшениці, навіть у невеликих кількостях абсолютно несумісні зі стрункою фігурою. Адже хліб містить вуглеводи. Краще його замінити на невеликий шматочок хліба з борошна грубого помелу і житнього борошна. Але дієтологи також рекомендують не зловживати таким хлібом.

Науковці провели дослідження, яке показало, що вживання алкоголю впливає на відкладення жиру на животі. Тож медики рекомендують обмежитися одним невеликим келихом червоного сухого вина і уникати вживання алкоголю у великій кількості, навіть рідко.

Оброблені м'ясні продукти, зокрема, бекон і сосиски, містять насичені жири, які не тільки заважають схуднути, але й спричиняють набір ваги. Краще під час дієти харчуватись відвареним м'ясом.