--> П’яний, агресивний, на фурі: у Луцьку зловили немісцевого «потенційного вбивцю» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

П’яний, агресивний, на фурі: у Луцьку зловили немісцевого «потенційного вбивцю»

1
-3
П’яний, агресивний, на фурі: у Луцьку зловили немісцевого «потенційного вбивцю»
Вночі у Луцьку затримали п’яного водія вантажного автомобіля-фури.

Пригода трапилася у ніч на неділю, 4 лютого, інформує власкор Волинь24.

Вантажний автомобіль Volvo без причепа поліцейські помітили на проспекті Перемоги. Він проїхав міст, виїхав на проспект Соборності. Перед торговим центром “Гостинець” його зупинили.

Водій – приблизно 40-річний немісцевий чоловік – проявляв усі ознаки алкогольного сп’яніння. Від нього тхнуло алкоголем, він вів себе агресивно, кричав і доводив, що до нього “причепилися зря”.

Зрештою водій зізнався: “Ну да, я випив пляшку “Чернігівського міцного".

Водночас проходити на місці перевірку на вміст алкоголю в крові відмовився. Водія доправили у наркодиспансер, де з’ясували: у нього - 0.98 проміле (норма, при якій можна сідати а кермо – не більше 0,2 проміле).



Довідково:

Існує народна приказка, яка часто використовується в якості пропаганди тверезого водіння: “П’яний за кермом – потенційний вбивця”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З такими законами, як в україні, можна їздити п'яному. Хіба в когось забрали права, машину, або посадили в тюрягу? Хіба б наїхали на Порошенка!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні