Тіло знайшли на кухні: подробиці загибелі дружини луцького ректора

0
6
Тіло знайшли на кухні: подробиці загибелі дружини луцького ректора
Пожежу у будинку на вулиці Качалова у Луцьку, в якій загинула Марія Божидарнік, гасило три автомобілі пожежників.

“Повідомлення про пожежу надійшло о 4:42. Виїхало три пожежні автомобілі. О 5:10 пожежу локалізували, о 5:20 – ліквідували” – повідомила начальник відділу інформаційно-пропагандистської роботи УДСНС Волині Ірина Варварук.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 3 лютого загинула дружина покійного багаторічного ректора Луцького національного технічного університету Віктора Божидарніка.

Пожежа на момент прибуття рятувальників набрала обертів. Загорання трапилося у житловій кімнаті. Вогонь поширювався м’якими меблями, а також дерев’яним оздобленням стін і стелею коридора.

На кухні рятувальники знайшли тіло мешканки будинку – жінки 1944 року народження.

“Наразі причину пожежі з’ясовують експерти” – повідомили у ДСНС.

ДИВИТИСЯ ФОТО НАСЛІДКІВ ПОЖЕЖІ

Очевидці, з якими спілкувався на місці події репортер Волинь24, повідомили, що сусіди викликали пожежників, коли побачили, як з будинку йде густий дим.

Окрім того, один з очевидців повідомив, що за непідтвердженою інформацією, кімната у будинку загорілася від увімкненої у розетку зарядки для мобільного телефона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні