Аварія у центрі Луцька: зіткнулася маршрутка і легковик. ФОТО

11
-3
Аварія у центрі Луцька: зіткнулася маршрутка і легковик. ФОТО
У Луцьку на проспекті Волі маршрутне таксі №251 зіткнулося з легковиком Рено.

Аварія трапилася у п'ятницю, 2 лютого, близько 18:30.

За словами очевидців, маршрутка надто різко повернула ліворуч, виїжджаючи від зупинки та зіткнулася з Рено.

Автомобілі зазнали незначних механічних пошкоджень.

Рух у центрі міста ускладнений.

Наразі водії чекають приїзду патрульних поліцейських.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На перездачу! Вже не один рік їжджу по м. Луцьку. В маршрутчиків завжди є свої ПДР. Назва їм: " Я собі виїжджаю". Їх ніколи не хвилює чи хтось їх обїжджає чи зрівнюється з ними,- вони королі міста. Дзеркала зліві для них не існує, поворот вліво і пішов. І всеодно ж блін не спішать. Як постояти біля ЦУМа чи інших прибуткових мість хв 10 щоб напакувати повне авто напівстоячих людей так залюбки, а щоб почекати 2 секунди і пропустити авто, яке вже з тобою зрівнялось то де ж, я ж спішу графік про....ний наздоганяти. От так і живем, євробляхерів чмеримо щохвилини(у самого авто зареєстровано якщо що), а не бачим справжніх винуватців аварійних ситуацій. Мабуть вже так до них звикли як до авто з "У" на криші, просто обїжджаємо по зустрічній і їдемо далі.
Відповісти
Вибачте. але мені здається це вам потрібно на перездачу!!Тому що маршрутки в містах мають перевагу в русі виїжаючи із зупинок в місті, а замістом вони не мають переваги!!Вчіть ПДР =Р
Відповісти
Там є в ПДР ЦІКАВИЙ ПУНКТИК ПРО МАРШРУТНІ ТРАНСПОРТНІ ЗАСОБИ ПРОЧИТАЙТЕ ЇХ
Відповісти
Наскільки я знаю , будь яке правило ПДР спрямоване на уникнення аварійних ситуацій, а для цього спочатку потрібно виконувати основні правила: дивитись по сторонам, у дзеркала і бути взаємоввічливими і аж потім лізти до кправил ПДР і тлумачити їх на сві лад.
Відповісти
Ото ж то, перечитай той пункт.
Якраз тут він і не діє
Відповісти
Так,перевагу маршрутки мають,але не з крайньої полоси до осьової.Подивіться на фото,вина маршрутчика100%
Відповісти
Так, в місті маршрутні таксі мають перевагу у русі, якщо виїжджають зі спеціального карману на зупинці громадсього транспорту, і то тільки тоді коли не бачать перешкод у лівому дзеркалі і цей маневр не створює аварійної ситуації для інших учасників дорожнього руху. Це я узагальнив правила які вивчав в автошколі ще у 2007 році. Наврядчи вони дуже змінились.
Відповісти
Ні, все таки тобі на перездачу треба
Бо маршрутки мають перевагу тільки при виїзді зі спеціального карману, тут же його якраз таки нема
Відповісти
Ківерчанка, це ти ПДР вчи!!! Не мають маршрутки переваги в русі! Дати змогу виїхати і дати дорогу - це дві зовсім різні справи. Цього маршрутчика, мабуть, вчив такий самий дятел як і тебе.
Відповісти
Головне всі цілі і не ушкодженні, життя головне! Але якщо подивитись на статистику, найменше аварійних ситуацій з маршутками 251 і колишніми 30. Жаль, звісно, але проти людського фактору не попреш...тепер на одну маршутку менше - ще складніше добратись додому чи на роботу...
Відповісти
Перевізник 251 один з найкращих,раніше обслоговував маршрут номер 1 і було все добре,а потім тендер виграв Санрайз,їхні маршрутки у поганому стані,систематично не дотримуються графіку і часто з'їжають з маршруту
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні