Волиняни масово виїжджають за кордон, - директор центру зайнятості

5
3
Волиняни масово виїжджають за кордон, - директор центру зайнятості
У кінці 2017 року Волинський обласний центр зайнятості долучився до кампанії «Живи та працюй в Україні» через масовий виїзд людей за кордон.

Про це йшлося 2 лютого під час прес-конференції у Волинському обласному центрі зайнятості.

За словами директора Волинського обласного центру зайнятості Романа Романюка, волиняни найчастіше виїжджають у пошуках кращого життя через низький рівень заробітної плати.

«Нашим роботодавцям треба над цим працювати і робити все, аби втримати кваліфікованих працівників на місцях», - наголосив він.

Молодь переважно їде за кордон у пошуках романтики, а люди старшого віку через те, що колись виїхати за межі України було лише мрією, переконаний Роман Романюк.

Задля того, аби висококваліфіковані працівники залишалися на Волині, центр зайнятості активно проводить інформаційну кампанію.

«На Волині розмістили більше 50 бордів: «Знайди роботу своєї мрії!, «Шукаєш працівників? Тобі до нас» тощо. Експерти кажуть, що близько 20 % передумали виїжджати і звернулися за послугами до центрів зайнятості», - додав Романюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це остаточне прощавай бандеровськiй iдеалогii....
Відповісти
Ти сюди ще путіна і гітлєра приплів би...
Відповісти
То може треба почати з того щоб олігархи не "зажиралися" і платили більше своіім працівникам!
Відповісти
Нам треба проклятущу владу вивезти камазами за межі України, а тоді будувати Україну. З цією сволотою українці гинуть...
Відповісти
А хіба в Україні олігархи дадуть вижити? Обдерли народ до нитки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні