Безробітним на Волині стали пропонувати вдвічі більше вакансій

4
-1
Безробітним на Волині стали пропонувати вдвічі більше вакансій
На Волині за два роки вдвічі зросла кількість вакансій для безробітних.

Про це йшлося 2 лютого під час прес-конференції у Волинському обласному центрі зайнятості.

Директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк розповів, що у 2016 році безробітним пропонували 782 вакансії. У 2017 році їх кількість зросла до 1648.

«Станом на перше січня цього року ми маємо 227 актуальних вакансій. У 2017 році на 16 % збільшилась кількість підприємців, які погодилися працювати з обласним центром зайнятості», - зазначив Роман Романюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А нащо шукати роботу, якщо на біржі платять хороші гроші? Держава викидає гроші на вітер, а люди займаються своїм бізнесом, ще й мають субсидії, бо стоять на біржі
Відповісти
А вони нам треба,?
Відповісти
Пропонуйте не вакансії "вдвічі більше", а зарплати...
Відповісти
Фігня. Весною, коли всі масово ломануться в Польщу, будете в десятеро більше пропонувати, тільки роботяги в двадцятеро більше будуть ложити ... на ваші пропозиції. Ідіть в .... з вашими вакансіями - придурки недороблені. Через цих дебілів з вищими освітами, країна в жопі. Роботягам-спецам треба нормальну зарплату платити, а не лапшу вішати про престиж робітничих професій. Забембали вже ці інтелігенти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні