Луцьк витратить 800 тисяч на дорожні знаки і обмежувачі

2
-4
Луцьк витратить 800 тисяч на дорожні знаки і обмежувачі
Департамент житлово-комунального господарства міської ради оголосив тендер на закупівлю дорожніх знаків та їх обслуговування на загальну суму 800 тисяч гривень.

«Ми щороку оголошуємо такі торги на придбання дорожніх знаків, їх очищення. Знаки і крадуть, і збивають, вони псуються, деякі потрібно замінити от, наприклад, із 1 січня ввели обмеження руху у 50 кілометрів, десь доставити. У тендер ми включили і закупівлю куль для обмеження руху, «лежачих поліцейських», а також обслуговування», - розповів директор департаменту ЖКГ Юрій Крась.

Зокрема, для Луцька придбають 20 інформаційно-вказівних дорожніх знаків, 360 шляхових знаків, ще понад 200 – замінять, поставлять 14 гранітних куль для обмеження руху та покладуть близько 50 метрів «лежачих поліцейських».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Життя людини безцінне. Аби тільки ці гроші дійсно пішли на знаки і т.п.
Відповісти
Один дорожній знак це 300грн максимум... певно його втсановити коштує 2000грн.
Ладно... як завжди 30% це ціна за все а решту в кишенькі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні