У вінницьких школах – вимушені канікули через грип

0
-4
У вінницьких школах – вимушені канікули через грип
У Вінниці тимчасово призупинили навчання у всіх загальноосвітніх навчальних закладах міста з 31 січня по 6 лютого для запобігання епідемії грипу.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на департамент у справах ЗМІ та зв'язків з громадськістю Вінницької міської ради.

"Для запобігання поширенню грипу та ГРВІ серед вінницьких дітей, призупиняється навчання у всіх школах Вінниці. Вимушені канікули розпочинаються з 31 січня і триватимуть по 6 лютого", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у місті з початку епідемічного сезону зареєстровано 38 836 випадків захворювань на грип та ГРВІ. З них – 22 728 діти до 18 років, що становить 59%. За останній тиждень за медичною допомогою звернулось 2 733 людини, з них 1 840 дітей, що складає 67,3%.

Поступове підвищення рівня захворюваності відмічається, починаючи з 2-го тижня поточного року. Так, за 2-й тиждень звернулись за медичною допомогою з приводу респіраторних захворювань 1878 вінничан, з яких діти складали 57,2%, за 3-й тиждень зареєстровано 2287 захворілих, з яких 60,8% діти. Темп приросту всього склав 14%, по дитячому населенню – 71%.

Згідно з даними щоденного моніторингу за відвідуваністю в загальноосвітніх закладах, який проводиться з 15 січня поточного року, чітко прослідковується тенденція до збільшення кількості захворілих серед учнів. Станом на 30.01.2018 р. середня питома вага відсутніх з причин хвороби коливається в межах 8-34% і становить 17%, зростання відбувалося починаючи з 23 січня – з 10% до 17%.

Для запобігання епідемічного поширення грипу та ГРВІ серед дитячого населення міста, було прийнято рішення призупинити навчальний процес в загальноосвітніх навчальних закладах міста з 31 січня поточного року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні