Таємниця замполіта: Чому Григорій Пустовіт «часом живе» в доньчиній квартирі? ВІДЕО

8
8
Таємниця замполіта: Чому Григорій Пустовіт «часом живе» в доньчиній квартирі? ВІДЕО
Вивчаючи декларацію нинішнього секретаря Луцькради і в.о. мера Григорія Пустовіта, журналісти звернули увагу на цікаву деталь. У 2016 році чиновник купив квартиру площею 97 квадратів у новобудові на вулиці Арцеулова. Як пояснив посадовець, житло придбав для доньки.

То чому ж щоранку виходить на роботу саме із цієї, за його словами, доньчиної квартири? І чому офіційно задекларованих прибутків ніяк не вистачило б на купівлю нового житла?

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО НОВУ КВАРТИРУ ПУСТОВІТА

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будьте обережні!!! Замполіти - вони такі!!!
Відповісти
А замполіти -пустовіти тим більше. Бути казнокрадом , хабарником , брехуном і лицеміром - сімейна традиція братів-ПустоЦвітів.
Відповісти
Виходить - ще один хапуга і брехун.
Відповісти
Ще про Лапіна нерухомість напишіть. Думаю виборцям буде цікаво.
Відповісти
Так вони з Лапіним в одному будинку никаються! Це ж там Лапін стрільбу влаштував. Чого було в Пустовіта не поцілити? Зразу б дві проблеми вирішились.
Відповісти
Те, що з замполітів виходить багатенько пройдисвітів це зрозуміло. Але, завдяки якій партії і як він проліз у кабінет мера м.Луцьк? Хто знає? Напишіть, будьте ласкаві.
Відповісти
А чого він вперся в керівне крісло? Це тільки те що побачили, а мабуть ще більше невидимого
Відповісти
Вітаю шановне панство і «панство». На мою думку це не розслідування , а просто замовлений сюжет, стаття, для дискредитації людини. Перше, що дивує, це невігластво авторів, замполітів в ЗС України на той час не існувало. Дивує чому автори статей, сюжетів не підписались в якому статусі, віці вони були 15 років тому ( студент, учениця,учень 8-го класу щось інше) коли Григорій Олександрович проходив службу в ЗС України. Я познайомився з паном Григорієм 14 років тому. Ні разу в ньому не засумнівався. Працював під його керівництвом. Характеризую його як людину віддану справі за яку відповідає, приязне ставлення до всіх людей. Вірність , щирість, чесність - це головні риси які я побачив. Особи, які критикують Григорія Олександровича в коментарях не показують своє справжнє ім’я, бо лукаві. Не здивуюсь , що при необхідності підуть на прийом та проситимуть допомоги у вирішенні власних питань або просто невдахи . В нього була мета чесно заробити гроші на квартиру, і він це зробив. Це ганьба Державі, що звільнений в запас офіцер, живе 15 років в гуртожитку. Журналісти! Краще їдьте під МО України та питайте , чому офіцери після звільнення живуть 15 років в гуртожитках. Це людина , яка бере на себе удар і тримає його, для загального блага, це не кожному дано навіть зрозуміти. Але звичайно він не ідеальний, так як ми всі. Щодо доходів та витрат 100 % брехня. На відміну від багатьох з нас Григорій Олександрович не палить та не вживає алкоголь більше 10 років, працював на високооплачуємих посадах, збирав на квартиру, впевнений, що гроші зароблені чесно, можливо і прийшлось якусь частину позичити на купівлю квартири. Не розумію в чому взагалі проблема, що батько не може тимчасово перебувати в квартирі, яку купив для дочки? Надіюсь, найдеться ще хтось , хто не побоїться захистити чесне ім’я Григорія Пустовіта.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні