У Луцьку шукають тіло хлопчика, який провалився під лід

3
-3
У Луцьку шукають тіло хлопчика, який провалився під лід
У Луцьку в Стиру втонув 12-річний хлопчик. Його тіло все ще шукають.

Трагедія трапилась по обіді 27 січня, - повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

"27 січня о 16:08 до служби «101» надійшло повідомлення, що у місті Луцьку на річці Стир в районі вулиці Глушець провалився під лід хлопець 2005 р.н." - повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Як повідомили його товариші, під час прогулянки вони вирішили перевірити кригу на міцність, вийшли на лід, але раптом хлопчик провалився під кригу і зник.

За викликом прибули працівники частини спеціальної пожежної техніки, аварійно-рятувальної частини спеціального призначення та водолазно-рятувальна група міста Луцька, які одразу приступили до пошукових робіт. Шукали тіло до темряви.

Однак знайти підлітка не вдалось, пошукові роботи розпочались вранці 28 січня. Шукають тіло шість водолазів та фельдшер.

Теги: смерть, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чиста правда пишете. Дякую за правду. Я там також був. Але прийшов з поліцією тоді коли він був уже під кригоюкригою . Я знав хлопця
Відповісти
Господи, біда то яка!
Відповісти
Молімося за нього, царство йому небесне
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні