Із луцької вулиці забрали похоронні вінки. ОНОВЛЕНО

2
-3
Із луцької вулиці забрали похоронні вінки. ОНОВЛЕНО
У Луцьку на проспекті Соборності,11а підприємці, які продавали штучні квіти та похороні вінки, звільнили територію від торгівельних точок.

Про це повідомили луцькі муніципали на своїй стрінці у Фейсбуці.

Луцькі підприємці дотримались правил меморандуму про співпрацю, який підписали 30 травня минулого року з виконавчим комітетом Луцької міської ради. Документ було підписано задля необхідності впорядкування торгівлі на території міста.

У мерії зобов’язалися не чинити перешкод бізнесменам в реалізації штучних квітів. Підприємці ж, у свою чергу, до початку поточного року мали звільнити територію. Також підприємці зобов'язалися демонтувати кіоски за власні кошти.

Як розповіла у коментарі "Волинь24" керівник луцьких муніципалів Юлія Сиротинська, підприємці торгували траурними вінками біля РАЦСу незаконно близько 15 років. Тепер же вони погодились прибрати свої контейнери і переїхати в інші місця. Частина підприємців працюватиме на ринку біля готелю "Лучеськ", частина - на Північному ринку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще би написали, куди переїхали ті підприємці. Бо як біда і терміново треба вінка, бо ніколи вибирати дешевшого, то хоч знати, де шукати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні