--> Рекламує секс, а не презервативи, - луцький пастор про «соціалку» у місті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рекламує секс, а не презервативи, - луцький пастор про «соціалку» у місті

13
11
Рекламує секс, а не презервативи, - луцький пастор про «соціалку» у місті
Режисер і пастор Луцької біблійної церкви Сергій Шараєвський розкритикував соціальну рекламу з учасниками гурту «Друга ріка».

З його слів, реклама «З презервативом — як по нотах» насправді пропагує не контрацепцію, а сам секс, - про це він пише у блозі на «Волинь24».

«Що не так із рекламою «З презервативом — як по нотах»? Ніби все добре. Мотив — зменшити розповсюдження ВІЛ/СНІД. «Картинка» — зірки, гурт «Друга ріка». Дизайн хороший, кольори теж. Але…» - зазначає Сергій Шараєвський.

«Найбільш поверхневе враження просте: чотири чоловіки, презервативи, секс. Як мінімум — посмішка. Реально. Смішно і несерйозно. Я не сумніваюся в популярності хлопців з «Другої ріки», але чесно, не всі знають, хто це. А маленький напис в лівому кутку плаката прочитати з автівки чи маршрутки практично нереально. Для багатьох — це чотири мужика, які з презервативом між собою по нотах…» - додає він.

Зі слів режисера, ця «антиснідівська» реклама насправді пропагує не презервативи, а секс. Це мовляв чітко виражено в їхньому слогані:

ДОбрий

РЕгулярний секс з

Мінімальним ризиком.

«Іншими словами, що «продає» така реклама? Презервативи? Ні. Секс. Хочеш СЕКС? На тобі презерватив», - переконує пастор.

«Звісно, люди дорослі можуть сперечатися і доводити, що вони бачать саме те, що рекламується. А тепер подивіться на цю рекламу очима підлітків (вони це постійно бачать теж). Що вони там читають? Щось про безпеку? Щось про захист? Абсолютно ні. Вони бачать там лише СЕКС», - наголошує він.

«Тато, мамо, про що ви там нас вчите? Яке «почекай», яке «небезпечно». Нам хлопці з «Другої ріки» сказали: секс — це кльово, секс — можна. А головне, щоб був презерватив… І виходить, що кумири молоді, замість того, щоб підтримати батьків і сказати: «Та зачекай, не поспішай, секс не робить тебе чоловіком/жінкою, секс не робить тебе крутим, є наслідки», говорять протилежне і підштовхують молодь до ризикованої поведінки», - резюмує чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і взагалі перше враження від реклами - пропаганда сексу між чоловіками.!!!
Відповісти
це реклама групового гей-сексу.:)
Відповісти
Шдунди де по 8 дітей беруть?Світло часто відключають?Бігом впізнали пропаганду сексу.Перші впізнали.Режисер і пастор якось дивно так..
Як бик-осімєнітєль
Відповісти
Чия б корова мичала............
Відповісти
Мовчи!
Відповісти
"Голодній кумі,і хліб на умі"- так і тому пасторові.А зрештою кожен бачить те що хоче,в нас вільна держава.А не було б сексу то не було б народу, і не було б отакого "пастора",який чомусь забув що бог створив чоловіка і жінку різними не просто так!
Відповісти
Так у нас сексу багато, а народ зменшується мільйонами. Нас уже не 52 а 40 млн...
Відповісти
сексу бьагато, а мозку мало в більшості, від того й всі біди.
Відповісти
Як не прикро,але населення зменшується,мільйони виііхали...ще багатьом мільйонам не дали народитися через економічні негаразди(
Відповісти
ага, створив різними,то так, а з раю після чого попер їх,забули? бо казав Бозя "ні-ні", непослухалися і полетіли вниз "в трудах шматок хліба добувати, в муках народжувати... і т.п." так от, воно того вартувало ?))
Відповісти
Правда ж-якщо народ користуватиметься презервативами (хоча б), то в пастора поменшає парафіян. Як же не критикувати?
Відповісти
Как говорится: либо снимите крестик- или оденьте трусики..
Відповісти
Думаю, Сергій мав на увазі те, що презерватив - не гарантія захисту від СНІДу. І що рекламу можна зрозуміти неправильно. Бо кращий захист - це не вести розгульний спосіб життя, ну але і так не завжди є гарантії. Так що рекламувати презервативи - не найкращий спосіб профілактики...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні