--> Волинський лікар закликає хворих тиснути на міськраду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинський лікар закликає хворих тиснути на міськраду

2
-1
Волинський лікар закликає хворих тиснути на міськраду
Завідувач поліклініки Волинської обласної психіатричної лікарні Ігор Мочарський просить хворих гуртуватися для тиску на міську владу яка може не профінансувати купівлю необхідних ліків для інвалідів І і ІІ групи.

Біля віконечка реєстратури психіатричної лікарні відвідувачі сфотографували цікаве оголошення. Серед рекомендацій як вберегтися від кіру та туберкульозу на стенді було розміщене оголошення-заклик.

В ньому завідувач поліклінічного відділення, головний позаштатний психіатр Луцька Ігор Мочарський розповідає хворим про фінансування програми безкоштовних ліків для інвалідів.

Наразі гроші міськрада виділила тільки на перший квартал 2018 року. На думку лікаря хворим і їхнім родичам треба гуртуватись і тиснути на владу щоб фінансування в подальшому було без проблем.

«Зараз депутати виділяють гроші для інвалідів і насьогодні є хіба проблема в незграбній нормативній базі якою регулюється використання грошей. Але владу треба тримати в тонусі щоб вона не забувала про потреби наших пацієнтів. Але нажаль, народ пасивно реагує, ніхто не хоче постояти, сходити до депутата на прийом, написати скаргу чи клопотання», - прокоментував свій заклик Ігор Мочарський

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ігор Мочарський, це Високопорядна людина. Він же не для себе проситиь, він відобразив нашу дійсність. Там лікуються не лише дуже "буйні". але й люди внаслідок психологічних травм (роди наприклад), але ж у нас правило - моя хата з краю..
Відповісти
Це нас і губить-що ми не згуртовані
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні