--> На Волинь йде потепління та снігопади | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волинь йде потепління та снігопади

0
-3
На Волинь йде потепління та снігопади
На Волині найближчим часом очікують потепління та снігопадів.

Про це йшлося у понеділок, 22 січня, під час оперативної наради в ОДА.

Начальник обласного центру з гідрометеорології Ростислав Бондарчук розповів, що нині синоптична ситуація в області обумовлена антициклоном, котрий знаходиться біля Варшави.

«У цю ніч, 22 січня, і наступну ніч температура повітря буде в межах 8-12 градусів морозу, удень – до 2 градусів морозу. Далі таких морозів не буде. На четвер циклон принесе теплу погоду і невеликі снігопади. Поки що, чогось великого і страшного ми не бачимо», - зазначив він.

Ростислав Бондарчук наголосив, що для аграріїв така погода сприятлива, адже всі поля прикриті снігом, який найближчим часом танути не буде.

«Рівень води на заплавах Прип’яті та Стоходу падає, але не треба розслаблятися, земля промерзла. Якщо не в січні, то в лютому слід чекати паводків», - сказав метеоролог.

За словами голови ОДА Володимира Гунчика, найбільша проблема погоди «з плюса в мінус» – ожеледиця:

«Температура йде то в плюс, то в мінус, на дорогах буде ожеледиця. Тому вже кажу комунальникам звернути увагу на посипання не тільки центральних доріг, а й прибудинкових територій, пішохідних доріжок, тротуарів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні