--> Які стратегічні дороги відремонтують у 2018 році на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які стратегічні дороги відремонтують у 2018 році на Волині

0
6
Які стратегічні дороги відремонтують у 2018 році на Волині
У 2018 році на Волині планують відремонтувати низку стратегічних доріг.

Про це йшлося у понеділок, 22 січня, під час оперативної наради в ОДА.

За словами голови ОДА Володимира Гунчика, цьогоріч завершать ремонт дороги «Луцьк-Володимир-Волинський», продовжать роботи на автошляху «Володимир-Волинський-Устилуг» та дорозі «Ковель-Жовква», що з’єднає Волинську і Львівську області.

У 2018 році планують відремонтувати об’їзну дорогу навколо Луцька, автошлях «Луцьк-Ковель», зокрема, ділянки до Ягодина та Ратного, продовжити роботи на автодорозі «Старовойтове-Адамчуки».

Окрім того, на ремонт волинських доріг місцевого значення планують виділити понад 340 мільйонів гривень, ще 50 мільйонів гривень хочуть залучити на умовах співфінансування.

«Це дороги, про які нам говорять перевізники. Дороги, що дають можливість об’єднати шляхи з магістральними. Ми відійшли від принципу виділяти по кілька мільйонів гривень на ремонт, а тепер проводимо роботи від населеного пункту до населеного пункту», - наголосив Гунчик.

У 2018 році передбачать кошти й на ремонт комунальних доріг (наприклад, у Луцьку – це частинка дороги, що об’єднає кільце навколо міста).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні