--> У селі на Волині лісники влаштували засідку на браконьєрів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селі на Волині лісники влаштували засідку на браконьєрів

2
-7
У селі на Волині лісники влаштували засідку на браконьєрів
У селі Поступель Ратнівського району працівники лісової охорони знайшли деревину біля житлових будинків. Для того, щоб виявити власника, на місці організували цілодобове чергування.

Вартість «нічийної» деревини - приблизно 20 тисяч гривень, - інформує прес-служба ВОУЛМГ.

Протягом трьох днів по лісопродукцію так ніхто і не приїхав. Тож працівники лісової охорони опитали місцевих жителів та владу про факт, проте ніхто не знав, хто є власником деревини і звідки вона привезена.

Деревину вилучили – а це 22 м куб. пиловника сосни та вільхи. Нині лісопродукція зберігається на території держпідприємства, поки встановлюються деталі походження деревини та її власник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вы нам цю лапшу на вуха не вишайте я не гунчик...це отходы з лиса який вы загналы..а зараз хочете шоб вам щей премию далы яе вы добре природу охороняете..вси знають в лиси на волыни перши злодии лисовыки..
Відповісти
Так,знаю таких,ще дають різати на бочки для вугілля по ковельському р-ну
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні