--> У ФК «Волинь» - десять новачків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У ФК «Волинь» - десять новачків

0
-2
У ФК «Волинь» - десять новачків
У ФК "Волинь" − глобальні кадрові зміни. Клуб поповнили одразу десятьма новими гравцями, які вже розпочинають тренування.

Як наголошує керівництво клубу, все заради того, аби повернути "Волинь" у прем'єр-лігу. 20-го січня проведуть тренувальні збори у Києві, де оцінять інших потенційних новачків, - повідомляє 12 канал.

Весь січень та лютий клуб проведе у тренуваннях. А перший матч "Волині" відбудеться із Черкаським "Дніпром" вісімнадцятого березня.



Спортивний директор запевнив − проблем із виплатою зарплат не виникатиме. Бо, за його словами, клубу вдалось вирішити усі фінансові проблеми.

Окрім цього, планують вирішити проблему із відвідуваністю матчів команди, адже на останніх поєдинках глядачів було вкрай мало.

Також анонсували відкриття крамниці із фірмовою символікою та проведення різних акцій.

Більше - у сюжеті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні