--> Розшукують зниклого безвісти кіборга з Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розшукують зниклого безвісти кіборга з Волині

0
-7
Розшукують зниклого безвісти кіборга з Волині
Волинська родина три роки розшукує зниклого безвісти кіборга Юрія Ковальова. Востаннє його бачили під час обстрілів Донецького аеропорту.

Про це розповів брат зниклого Андрій Ковальов у коментарі виданню "Волинь24".

Брат кіборга розповів, що Юрій Ковальов зник 19 січня 2015 року. 18 січня зранку він виходив на зв'язок, потім зв'язок з ним зник. Юрій Ковальов служив у 80-ій аеромобільній бригаді, 7 роті, 3 взводі. Востаннє телефонував з Донецького аеропорту.

Після зникнення брата Андрій Ковальов пішов в СБУ, де йому сказали написати заяву. Але її не прийняли і сказали йти в поліцію.

"На нього відкрили кримінальну справу. Потім дзвонили до слідчого, але там не шукали і нічого не знають. Писали до Президента, але ніякої реакції", - каже Андрій Ковальов.

Андрій Ковальов каже, що після зникнення брата приблизно через 4 місяці хтось дзвонив до його батька, назвався Юрою і сказав, що він живий.

"Дзвінок запілінгували з Ростовської області, село Ленінське, десь біля Глухова. Але ніяких пошуків далі не проводили, бо тоді були обстріли якраз. І ось нещодавно мама дзвонила в СБУ, там сказали, що так, в них є така інформація, але пошуками не займаються. Шукають тих, про кого більш-менш шось точно відомо", - розповідає брат зниклого.

За інформацією Маневицької РДА, Юрій Ковальов народився у селі Криничне Маневицького району у 1992 році.

Родина зниклого кіборга просить усіх, хто щось знає про долю Юрія, телефонувати за номером 0988557213 (Андрій Ковальов).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні