--> Успіх «Інвестора» – його люди: хто зустрічає клієнтів луцької будівельної компанії?* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Успіх «Інвестора» – його люди: хто зустрічає клієнтів луцької будівельної компанії?*

0
-3
Успіх «Інвестора» – його люди: хто зустрічає клієнтів луцької будівельної компанії?*
У Луцьку чимало будівельних фірм. Є свої авторитетні «зубри», є заїжджі «гастролери». Вибір – голова обертом іде. Чим «Інвестор» - інший? Креативні. Розумні. Молоді. Енергійні. У «портфоліо» - одні з кращих житлових комплексів в Ковелі, Луцьку та в приміській зоні. Грандіозна «Супернова», несподіваний «Струмочок», "Сіріус" чи «Юпітер», ковельський «Парковий квартал»…

Та обличчя будь-якої компанії – це люди, які її «роблять». Однозначно, що й успіх – теж.

Хто?.. Хто творить історію компанії «Інвестор»? Хто стоїть за плечима Андрія Разумовського? Хто зустрічає найвибагливіших клієнтів? І чому ці люди шалено люблять свою роботу?

***

- Будівельна компанія «Інвестор». Добрий день!.. - за 5 хвилин дев’ята в офісі відділу продажу вже розривається телефон і на дзвінок вже відповідають бадьоро та привітно.

Тут ніколи не кинуть трубки і не скажуть щось на кшталт «Ще не почався робочий день!» або так знайоме багатьом «Уже обі-і-ід!».



«ЛЮДИНА ПРИЙШЛА ІЗ СЕРЙОЗНОЮ ІНВЕСТИЦІЄЮ. ЦЕ Ж НЕ КОФТИНКУ КУПИТИ…»

У кожного з тих, хто нині працює під дахом компанії, - своя дорога до «Інвестора». Хтось прийшов сюди студентом, когось нарадили друзі, а хтось ще недавно був у лавах звичайних клієнтів…

– Чого «Інвестор»? А можна скажу, як є?.. У більшості того, що є в Луцьку – совдепівські проекти, стандартні квартири. Новинки, нестандарт – тільки в нас. І це цікаво, - каже менеджер із продажу Катерина Гуменюк.

Катерина Гуменюк - менеджер з продажу БК Інвестор
Катерина Гуменюк - менеджер з продажу БК Інвестор


Їй 26. Катерина – людина творча. Проштудіювала не тільки облік і аудит, а встигла здобути фах… кравця. Уперше вона переступила поріг офісу БК «Інвестор» у Луцьку як звичайнісінький клієнт. І так, як сотні її нинішніх клієнтів задавала запитання, сумнівалася, цікавилася, уточнювала і зрештою приймала рішення. Тоді вона, правда, ще не думала, що мине трохи часу – і опиниться «по той бік барикад». Але стиль, атмосфера і легкість, з якою тут працюють, імпонували з першої хвилини знайомства і запали в душу.

Відтоді, з моменту першого знайомства з «Інвестором» вона встигла народити донечку. Сьогодні щоранку водить її в садочок і спішить на роботу, бо вже майже півроку, як сама – менеджер з продажу БК «Інвестор». Бо кому, як не їй, відомо, що важливо ЧУТИ людині, яка переступила поріг цього затишного офісу?

– Тут легко вчитися, бо тобі в цьому допомагають. Постійні навчання. Консультації підрядників. Специфіка в тому, що ти спілкуєшся з різними людьми. І це кожного разу абсолютно по-іншому. Часто це навіть іноземці. Для мене особливий випадок – це мій перший клієнт. Чому? Тому що перший і це було дуже відповідально. Людина ж прийшла з серйозною інвестицією, це ж не кофтинку купити… Важливо її не підвести», - каже Катерина.



«ЛЮБЛЮ, КОЛИ ДАЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ ВИХОДИТИ ЗА РАМКИ. ТАК КРУТІШЕ»

Ользі Яценюк – 25. Вона у БК «Інвестор» майже стільки часу, скільки існує сама компанія. Це тепер Ольга – один із найдосвідченіших менеджерів із продажу в цих стінах. А починала у 2013-му секретарем керівника компанії.

Знає про «Інвестор» усе. До деталей – кожнісіньку пропозицію і кожен закуток майбутнього житла, яке зводить ця компанія. У недавньому минулому – студентка факультету міжнародних відносин луцького вишу, яка після дворічного навчання за програмою обміну в Греції ніде інде як там себе реалізовувати не хотіла. Прихід в «Інвестор» - змінив ці наміри. Чому?

Ольга Яценюк  з Інвестором з перших днів компанії
Ольга Яценюк з Інвестором з перших днів компанії


«Спочатку було цікаво, як це – продати. А тим паче квартиру. Потім я зрозуміла, що нам вдається, коли збудували «Струмочок» (житловий комплекс у Струмівці під Луцьком). Так відразу продати житло – нереально. Тільки, коли ти потрапляєш всередину будівельного процесу, розумієш, наскільки він багатогранний і складний. Треба зрозуміти, що ж хоче клієнт насправді. Чи спокійне місце? Чи – навпаки? За містом чи в місті? Яка площа? Багато різних нюансів, які треба одразу з’ясувати», - не без захоплення розповідає Ольга.

Її донечці два роки. І вони з тих, хто не сидить у декреті. Встала. Приготувала сніданок. Підняла дитину – і побігла. За порогом відділу продажу, який працює з 8.45, найперше – переглянути пошту, чи не було вночі листів, повідомлень. Клієнт тут – святе. Тоді можна й каву. В офісі затишно. Не людно. Після прийняття рішення про придбання квартири клієнти хоч і продовжують спілкуватися із менеджерами з продажу, але частіше бувають безпосередньо на будові.

Не заперечує: трапляються і такі клієнти, які поглядають на менеджерів з продажу з недовірою. Мовляв, «що ця дівчина знає». Досвід і командний дух бере своє: «дівчата» швидко переконують, що таки в темі й порадять якнайліпше.

Бути менеджером з продажу житла тільки на роботі аж ніяк не вдається. Хоч як не старайся.



***

«Знаєте, як часто буває… Свято, Різдво, збирається сім’я – і всі починають розпитувати, які особливості двокімнатної квартири. А на якому поверсі? А де які знижки і що можна зробити? Сидиш і консультуєш за столом. Але тепер розумію, що мені це подобається. І за це відчуття я своїй команді вдячна. Непросто – бо то дуже відповідальна робота, але люблю виходити за рамки, так крутіше», - усміхається Ольга.

А за мить відривається від розмови. По той бік «дроту» - впевнений чоловічий голос. Ізраїль. Треба квартира в Луцьку…

096 030 20 10
✉️ Відділи продажів:
вул. Коперника, 13 в, м. Луцьк
вул. Цегельна, 28, м. Луцьк
вул. Глібова, 8 Б, м. Ковель

Олена ЛІВІЦЬКА.
Фото Ірини КАБАНОВОЇ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні