--> У Луцьку на переході збили школярку, дівчина - у реанімації | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку на переході збили школярку, дівчина - у реанімації

8
-1
У Луцьку на переході збили школярку, дівчина - у реанімації
На проспекті Відродження у Луцьку збили 16-річну дівчину. Дівчина потрапила до реанімації.

Аварія трапилась у вівторок, 16 січня, - повідомляє прес-служба поліції Волині.

За кермом "БМВ" перебував 31-річний лучанин. Водій збив 16-річну школярку, яка переходила проїжджу частину по пішохідному переході.

Дівчину госпіталізували у відділення реанімації Волинської обласної дитячої клінічної лікарні.
Теги: аварія, дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А може вже пішоходам час бути обережнішим, а то вискакують на ті переходи навіть голову не поверне. А автомобілі не керуються силою думки, а мають певний гальмівний шлях.
Відповісти
Якби гондони-водії виконували ВИМОГУ ЗАКОНУ_ в населених пунктах П"ЯТДЕСЯТ!!!!!!! км./год. ніколи б аварій НЕ БУЛО!!!!!!! Сволочі понакупляли посвідчен водія,понаганяли металолому-блях і вбивають і калічать людей,блядська влада не може прийняти закону,щоб штраф за найменше порушення був тисяч 50грн.,а дальше по висхідній і до вилучення посвідчення пожиттєво.
Відповісти
Провил дорожнього руху мають дотримуватись усі учасники, як пішоходи так і водії. БМВ це не вантажівка 40 тонна, а легковий автомобіль. І якби він їхав по правилах і з дозволеною швидкістю, такого б не було.
Перед тим як сідати за кермо, потрібно вивчити правила дорожнього руху. І це потрібно як водіям, так і пішоходам зробити!!!
Відповісти
Жах! Поставте світлофор. Скільки вже людей скалічив пр. Відродження. А водії врешті решт повинні рухатись 50 км /год , а не ганяти!
Відповісти
Якби усі водії виконували ВИМОГУ ЗАКОНУ_ в населених пунктах 50!!! км./год. ніколи б аварій НЕ БУЛО!!! Де це бачено, щоб на переході збивати!!! Чому влада не реагує??? Де штрафи для таких гандонів-водіїв??? Не секрет, що водійські права куплялися і купляються!!! Тільки мізки не купляються ... А ще в Європу хочуть!!!
Відповісти
Зебра це перехід для пішоходів,де пішохід має перевагу,і коли водій під"іізджає до зебри він повинен роззути" очі і зменшити швидкість!І нічого звинувачувати пішоходів що вони вискакують-це пішохідна територія!
Відповісти
та звичайно-звичайно! Пішохідний перехід - це територія пішоходу! І пофіг, що це частина ПРОЇЖДЖОЇ ЧАСТИНИ, правда? На жаль, в реаліях часто підтверджується, що "пішохід завжди правий, але деколи посмертно"...
Відповісти
А зараз для авто *** донів і тротуар - проіізджа частина!!!
А стосовно "посмертно", то за такі аваріі і закривати треба довічно...повір буде дієво!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні