--> Прилуцьке і Луцьк повинні бути партнерами, - Гунчик | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Прилуцьке і Луцьк повинні бути партнерами, - Гунчик

3
-6
Прилуцьке і Луцьк повинні бути партнерами, - Гунчик
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик вважає, що Луцьк та прилеглі села для об’єднання повинні усвідомлювати важливість одне одного у цьому процесі.

Про це йшлося у вівторок, 16 січня, під час круглого столу «Перспективи розвитку співпраці між Луцьком та навколишніми сільськими радами».

«Місто Луцьк повинне сказати Прилуцьку: «Ми без вас не можемо». Сільська рада повинна сказати Луцьку: «Ми без вас не можемо». Але для цього міській владі треба зробити прості кроки: пустити автобус, почати будувати садочок, прочистити ставки. А не тільки вимагати щось», - зазначив Володимир Гунчик.

Він додав, що не потрібно лише вимагати щось, «об’єднуватися через палку», а спільно працювати над розвитком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ооо... ставки. Це діло.
Відповісти
Пустили, дякуючи *пороху* козла смердючого в "капусту" - неугідну,непокірну жидам Волинь, Іуда руками К*бекала-побігунчика зробить ще забитішою провінцією !?
Відповісти
Село прилегле до обласного центру, а порівняно з такими ж іншими, має цілу низку невирішиних наболілих питань. З доїздом до міста так і лишилося питання не закритим: маршутка яка заїжджає в село до Прилуцька 8грн, виходить проїхати нею до Дачного така ж ціна - абсурд! Маршут 19, їздить аж один раз. Це ж соромно, що малих діток вранці і ввечері несуть на Ківерцівську трасу аби доїхати в садок, в дощ, сніг. Якого, до речі, в селі теж повноцінного немає. В школі не працює їдальня. Шкода, що в такому великому, багатому на молодь, перспективному селі лишаються відкритими такі важливі питання і невідомо коли ж на них будуть раціональні відповіді.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні