--> У Луцьку – найбільші черги у дитсадки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку – найбільші черги у дитсадки

4
6
У Луцьку – найбільші черги у дитсадки
У Луцьку близько тисячі дітей перебувають у черзі на навчання в садочок.

Про це йшлося у вівторок, 16 січня, під час круглого столу «Перспективи розвитку співпраці між Луцьком та навколишніми сільськими радами».

Володимир Гунчик повідомив, що найбільша проблема з чергами у дитячі садки – у Луцьку.

«Сьогодні в області 4 тисячі діток стоять в черзі, або садочки працюють неповні дні. Найбільші черги – у Луцьку. А це – більше тисячі дітей. Чому? Бо з найближчих сіл везуть дітей у місто. Як це вирішити? Побудувати садочки поблизу Луцька», - зауважив він.
За словами очільника Волині, за рік в області ввели в експлуатацію 11 садочків, ще вісім нині будують.

Відтак, для Прилуцької сільради планують звести дитячий садочок у Дачному. Цей проект планують ввести у реєстр Державного фонду регіонального розвитку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не треба було віддавати споруди дитсадків...тепер іх неповернути...вони б вирішили проблему.
Відповісти
Держава може не будувати нові садки, а оплачувати місця у приватних дитсадках. Це набагато зручніше та дешевше ждя держави.
Відповісти
а якщо будуть брати дітей по реєстрації то луцькі діти будуть усі в садочках, а з сіл нехай беруть тільки при можливості. Вже є ОТГ нехай вони своїми проблемами і займаються а луцьк не чіпають
Відповісти
То давайте ще церков набудуйте. Землю , яка має бути під садки- роздерибаньте. Нах... ті садочки будувати. Ше ж не нажерлися біля корита.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні