--> «Приставив до голови батькову рушницю»: подробиці жахливого вбивства юнака на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Приставив до голови батькову рушницю»: подробиці жахливого вбивства юнака на Волині

9
-5
«Приставив до голови батькову рушницю»: подробиці жахливого вбивства юнака на Волині
Хлопець, який випадково застрелив 16-річного волинянина у селі Охнівка Володимир-Волинського району, був товаришем вбитого.

Про це у коментарі Волинь24 розповіла працівниця Білинської сільської ради Надія Антонюк.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У селі на Волині студент застрелив 16-річного товариша.

Зі слів жінки, в обох сім’ях було по троє дітей. Старший брат вбитого хлопця - контрактник, який вже не перший рік перебуває в АТО. Мати за освітою медик, працює у Центрі переливання крові, а батько - далекобійник.

«Та й там сім’я хороша. Наташа і Оксана не тільки жили по сусідству, але й дружили. Та й хлопці були товаришами, різниця у віці була тільки один рік», - розповіла пані Надія.

Точних обставин трагедії у сільській раді поки не знають. Кажуть, що батько хлопця, який вбив товариша, любив ходити на полювання, однак чому чоловік лишив зброю на видному місці – поки невідомо.

«Мабуть, батько просто поставив десь ту рушницю, а син взяв подивитися. Кажуть, потім запросив до себе сусідського хлопчика, хотів показати, наставив до голови та й вистрелив. Це сталось випадково, бо ж він не знав, що та зброя заряджена», - каже жінка.

За словами пані Надії, 15-річний хлопець – у стані нервового зриву, його забрали до лікарні на обстеження.

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О какой случайности может идти речь,если приставил к голове и выстрелил,даже если бы ружье было не заряжено,нормальный человек такое действие не совершил.В данном случае это просто убийство
Відповісти
Зробив так, як бачив по телевізору
Відповісти
Це випадкове вбивство це мій однокласник минулий він зробив це випадково...А ви назнаючи ситуації розказуєте тут ...якби він зробив це навмисно він би не побіг розповідати батькам і не онімів що тепер не може розмовляти ...
Відповісти
Згідна з вами на 100%. В 15 років має бути щось в голові....поставити зброю на людину це... (просто слів не вистачає)))).
Відповісти
да ця трагедія сталася через те, що в наш час в якому ми живемо багато впливає на дітей, людей телебачення та середовище в якому ми живемо. Діти понадивлюються по телевізорі що там показують фільми, серіали про вбивства, діти ростуть на страшних мультиках. І потім хочуть повторити побачене. Багато хто з нашої молоді любить попантуватись, подурачитись перед друзями і роблять спонтанно не обдумані вчинки. В даному випадку я рахую що це ненавмисне вбивство. Хлопець просто не подумавши, хотів похвастатись другові батьковою рушницею. Мені не зрозуміло тільки для чого потрібно було рушницю направляти на друга.
Відповісти
Зброя по закону має зберігатися в сейфі розряджена,елементарне нехтування техніки беспеки,посадять батька хлопця невернеш.Сумно...
Відповісти
Знаю одне!!!! Батьки, рідні , знайомі і друзі хочуть справедливого покарання для двох!!!! А ваші дані брехливі!!! Брат не АТОшнік, а батько не далекобійник!!!! Звідки ви це взяли???
Відповісти
Я рахую, що батько є винен у першу чергу(((( Нехай відповідальність несуть обоє , а не один неповнолітній син!! Що батько долбойоб!! Зброю нехай тримають у сейфі .....
Відповісти
Ванюшку ми не повернемо!!!! Але вони повинні відповісти за його смерть!!! Надіємоємось на наші справедливі закони!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні