--> «Вона не моя, вона литовська»: Луцьком гасав водій на «бляхах» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Вона не моя, вона литовська»: Луцьком гасав водій на «бляхах»

21
-6
«Вона не моя, вона литовська»: Луцьком гасав водій на «бляхах»
У Луцьку зловили водія, який тікав від поліцейських на машині з литовською рестрацією.

Про це повідомив власкор «Волинь24».

У вівторок, 16 січня, близько 00:54 в районі проспекту Відродження та вулиці Рівненської гасав водій на Мерседесі з литовською реєстрацією.

Поліцейські наздогнали та затримали водія. Як зазначив кореспондент, водій автомобіля був настільки п'яним, що не міг назвати своє ім'я.

Деякий час патрульні протримали його на вулиці, щоб прийшов до тями. Потім п'яничку повезли до відділення поліції. Драгер показав 1.26 проміле.

Автомобіль відправили на штрафмайданчик. Водій відреагував тим, що йому "пох, бо машина не моя, а литовська" (на литовській реєстрації, - Ред.) і пішов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А знаєте,що саме страшне?що йому реально пох!добре,що вчасно затримали,а якби когось вбив...
Відповісти
А права в цього бидла хоч забрали? Та й бляху на металолом треба відправити...Це черговий факт в нагальній необхідності вирішення цього неподобства- ліквідації можливості використання в Україні цих "блях"!
Відповісти
Де захисники так званих блях? Проблема саме в реєстрації і що машина дійсно не належить громадянину України, а не в податках
Відповісти
Проблема в людині, а не в машині!
Відповісти
Поки не буде закону який припинить цей бардак, доти будуть проблеми з цими бляхарями!
Відповісти
А може мерсік був непростий ?Якогось поліцейського, або суді чи нардепа з міськради? Сьгодні порішають і примчить литовець із литви.....
Відповісти
наклеп це все! ми тікі машини для сім'ї женем, самі дешеві-предешеві бо ми бідуєм. а ще самий дешевий коньяк п'єм і зовсім трішки людей давимо сімейними тачками!
Відповісти
хоть один сказав те що думає насправді. лице відкрилось пересічного бляховода
Відповісти
Можливо хтось бачив який саме був автомобіль????
Відповісти
бачив тачку, вона була "не його, а литовська така", може знаєш?) хто ж тобі ушатаного литовського очкаріка опише так шо ти впізнаєш його серед сотень інших таких же ушатаних литовских очкастих корчів
Відповісти
водій на Мерседесі з литовською реєстрацією.
Відповісти
вона не моя - вона литовська! нехай литва і штрафи платить, я то тут при чому.. і взагалі ЯКА ПРІЧІНА АСТАНОВКІ??? бугага повеселив :-)
Відповісти
а якби його зловили з кокаїном, він би сказав: кокс не мій, він колумбійський)))))))
Відповісти
Зачьот!)
Відповісти
Моральні уроди. Всі власники корчів на бляхах. Без ніяких винятків.
Відповісти
Ви впевнені в своїх словах ??? В мене теж авто на литовських номерах. Ніодного правопорушення не зареєстровано рік. Скажу лише одне, що якщо він хотів погасати по Луцьку в стані алкогольного сп'яніння - то він зробив би це.Не дивлячись на якій реєстрації авто !
Відповісти
А яка різниця, яка машина? головне що водій був пяний..... чи на БЛЯСІ чи на .....
Відповісти
Уроди всі, хто їздить на укробляхах, поголовно :)
Відповісти
Ти і є урод.
Відповісти
Не хочу ображати ні кого з водіїв ні на бляхах ні на укрномерах,але останнім часом більшість порушень зазвичай скоюється автівками на бляхах... сама є водієм і неодноразово спостерігала на дорогах картину обгону,випередження а також різних дорожньо-транспортних ситуацій які могли б призвести до аварії по необережності або легковажності водія який знає як вказано було вище машина не моя і т.д.... ( тому що автівки для деяких не є транспортом для зручного та швидкого пересування , а є причиною щоб фраєрнути) Тому шановні водії будьте обережніші та стриманіші.... майте повагу один до одного та перехожих , а також дотримуйтесь правил дорожнього руху.... А вживання алкоголю за кермом взагалі забороніть собі....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні