--> Антисанітарія, безлад та сморід на цілий під'їзд: лучанин і його дитина-інвалід живуть у жахливих умовах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Антисанітарія, безлад та сморід на цілий під'їзд: лучанин і його дитина-інвалід живуть у жахливих умовах

1
1
Антисанітарія, безлад та сморід на цілий під'їзд: лучанин і його дитина-інвалід живуть у жахливих умовах
Лучани із будинку на вулиці Грабовського, 7, розповіли про свого сусіда, який живе із важкохворою донькою, веде асоціальний спосіб життя, до того ж постійно погрожує іншим мешканцям.

Про це йдеться у повідомленні Департаменту муніципальної варти Луцької міськради, куди і поскаржилися сусіди.

"Чоловік постійно погрожує сусідам насильством, а також часто порушує нічний спокій. У квартирі відсутні туалет та ванна, що супроводжує за собою постійний сморід, який поширюється на весь під’їзд. Чоловік постійно щось приносить додому зі смітників та розводить в квартирі багаття", – зазначають муніципали.

За їхніми словами, сусідські діти бояться самі виходити на вулицю, тому люди, втомившись жити в страху, шукають допомоги.

Інспектор департаменту муніципальної варти, який прибув за вказаною адресою, був шокований умовами проживання цієї сім’ї. У квартирі суцільна антисанітарія.

Він склав на чоловіка адміністративний протокол за ст. 150 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

"Випадок не можна залишити без уваги соціальних служб адже вже завтра ми подамо до них відповідні листи, адже дитині-інваліду потрібен професійний медичний догляд. Дівчинка знаходиться у важкому стані, а такий батько їй точно не допоможе", – констатують у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пане Шульган ! Це вам не майже повнолітню дитину позбавляти батьківських прав !..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні