У центрі Луцька колядували поляки, білоруси і литовці

1
11
У центрі Луцька колядували поляки, білоруси і литовці
У центрі міста стартував міжнароджний етно-фестиваль "Різдво у Луцьку".

Розпочався він з гучних святкових колядок. На початку усіх присутніх привітав гурт "Волиняни" Луцької музичної школи №3.

Також на подію завітав й виконувач обов'язків луцького міського голови Григорій Пустовіт, який привітав усіх присутніх з святом.

Окрім того, поколядувати до Луцька приїхали й гості з-за кордону. Так, на сцені виступали колективи з литовського міста Каунас, з білоруського Бресту та польського Любліна.

"До вас на свято я привезла свій колектив. Хочу вам всім побажати, найголовніше - здоров'я, здоров'я, здоров'я, мирного неба, душевного тепла, щоб ви завжди посміхалися, щоб ваші серця завжди були усміхнені та тепло віддавали. З святом вас", - привітала лучан керівник народного ансамблю пісні "Голоси Полісся" Людмила Чеберкус.

Незважаючи на мороз та холодну погоду, лучани не тільки аплодували, а й підтанцьовували та підспівували колядникам.

До слова, фестиваль у Луцьку триватиме два дні, 13-го та 14-го січня. Окрім того, на другий день дійства до міста завітає відомий український співак Олег Скрипка.

Аліна БЕКЕРУК




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Їм не можна колядувати бо вони не моляться на Кирила у Путіна (цензура)....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні