До 14-ї бригади призовуть 370 волинян

6
-1
До 14-ї бригади призовуть 370 волинян
Для повної укомплектації 14 ОБМр призовуть 370 волинян.

Про це повідомили на засіданні ради оборони області, яка відбулася 12 січня.

"Перед нами стоїть завдання, до кінця лютого доукомплектувати 14-у ОМБ - це 370 чоловік. На сьогодні прийнято лише двоє. Ще 12 проходять медичний огляд, – повідомив військовий комісар обласного військкомату Роман Кулик.

Комісар попросив вжити відповідних заходів для необхідного рекламування.

Голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик наголосив, що потрібно докласти максимум зусиль, щоб завершити доукомплектування 14-ої бригади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто захоче йти в "советську"армію.Ну нічого ж не змінилось.Які стандарти НАТО?Про що ви,"совітські"пузаті генерали.Змінили форму і нові "мендалі" і все.Ця армія для таких офіцірів як Гунчик.А ще є Пустовіт.
Відповісти
Повністю підтримую вашу думку. Саме через те й ухиляюсь від совкоармії. Якщо що зміниться з радістю вступлю в лави армії
Відповісти
Шановний,а звідкіля вам відомо що відбувалося в "совкоармії"? Я пройшов її.Я можу судити. А Ви заладили НАТО і НАТО. В НАТО Ви теж не були.Не такі вони іє ці розхвалені НАТОвці. Як вони воювали,ще не НАТО,дід розповідав. І самому довелось стикнутись .
Відповісти
Нехай Гунчик членами своєї родини доукомплектує. Докладе максимум зусиль.
Відповісти
Якраз в совєцьку армію хотіли йти. І плакали ті, хто не проходив медкомісії і отримував військовий квиток з медичним резюме "годен не к строевой". Заздрили своїм друзям і одноліткам, які поверталися додому з виправкою, змужнілі, сильні, навчені. А нині в жовтих довідках для тих, хто відкупляється за 300 баксів, пишуть: "плоскостопність", "енурез" (мочиться в штани чи в ліжко), "косоокість", "дистрофія", "анемія" і т.п. А "мірки" НАТО?.. Хіба Батьківщину можна захищати за бабло?
Відповісти
А ви як я подивлюсь альтруїст. Де зараз захищаєте, не за бабло?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні