Оригінальні іграшки на ялинках волинян

0
-2
Оригінальні іграшки на ялинках волинян
Інтернет-видання «Волинь24» провело різдвяний конкурс, за умовами якого читачі ділились у соцмережі Фейсбук фото своїх оригінальних ялинкових іграшок.

Власниця іграшки, яка зібрала найбільше «лайків», отримає у подарунок сертифікат у спа-салон.

Для участі у конкурсі потрібно було сфотографувати якийсь елемент своєї домашньої ялинки (стару іграшку - сімейну реліквію, власноруч зроблену прикрасу тощо) та розповісти, чим вона особлива.

«В нашій родині є традиція кожного року на Різдво всією родиною їхати до бабусі. Вже декілька років бабуся ялиночку не ставила, бо діти і внуки виросли. А сьогодні приїхали до бабусі, а там – ялиночка , а на ній – іграшки, які тішили діток не одного покоління. Колишні космонавти, горішки, шишки та ялиночки. Так тьохнуло в серці, бо частинкою свого новорічного дитинства я змогла поділитись зі своєю 5-річною донечкою», - розповіла про свої іграшки Тетяна Сунічук.

Саме її фото зібрало найбільшу кількість вподобань від інших читачів, тож у подарунок від «Волинь24» лучанка отримує сертифікат у спа-салон.
Фото Тетяни Сунічук
Фото Тетяни Сунічук

Ірина Павлюк: "Дітки готувались до Нового року і самі майстрували іграшки)".

Дмитро Авраменко: "Усі іграшки на моїй ялинці дорогі для мене, але найдорожчою є прикраса янгол яку власноруч зробив мій син Володимир. Відчуваю, що за років так десять він сам питатиме чому я так зберігаю цю іграшку яка завжди висітиме на нашій сімейній ялині)))"

Ольга Андрієвська: "Цю ялинкову прикрасу моя мама придбала в далекому 1967 році, коли ходила до третього класу. Коштувала вона аж цілих 10 копійок. Так що ій вже більше як півстоліття, на 52 завернуло. Бережемо. Скляна все таки, справжня))"

Lana Pertsova: "Якраз сьогодні моя бабуся розповідала мені, як до неї пів села приходило подивитись на ялинкові іграшки. Як вона їх любить і завжди берегла. І дійсно ящик маємо.
Моя улюблена саме ця, хоч і вигоріли вже кольори, все одно гріє мою душу❤, тому що стільки "Нових років" пережила. Бачила історію. Іграшці більше 65 років..."

Ludmila Yankovska: "Символ року і Святий Миколай"

"А ця кулька була куплена ще у 1948 році"

Віта Сахнік: "Зовсім старенькі іграшки є хіба в селі (до речі, дід ніколи не прикрашав ялинку до нового року, а лише - на Різдво), а от вдома зберігся такий привіт з 90-х:)"

Наталя Кирієнко: "Іграшка з 70-х років"

Лєна Дворниченко: "Ялинкові прикраси ще з 1960 року. Їх привезли мої бабуся і дідусь з Чехословаччини"

Іграшки Оксани Іваницької:

Виктория Козлова: "Ковзани зроблені власноруч. Переїхавши на Волинь, три роки тому,була приємно вражена творчим потенціалом волинян).

На Новий рік сусідка запропонувала штучну ялинку. Головний атрибут свята є, а прикраси залишились дома....Дякуючи гостинності міста і доступності різноманітних майстер-класів , було прийнято рішення прикрашати ялинку іграшками виготовленими власноруч.

Цього року придбали ялинку, а прикраси вже діставалися з шухляди))) Дякую Волинь, дякую людям, за те що гостинно прийняли, підтримали, навчили, відкрили бажання креативити!!! З Різдвом Христовим!!!"

Катя Клепець: "Іграшка з ялинки бабусі. Космонавту вже півстоліття!"

Наташа Дудка: "Ця іграшка на святковій сосонці мені особливо дорога. Тому що ця пташка - іграшка ручної роботи, яку нашому сімейству подарувала минулого року моя інтернет-подружка. Тепер я кожного року, прикрашаючи ялинку, згадуватиму про подругу з Кривого-Рогу. Усіх з новорічними святами!"

Ольга Мельничук Адамчук: "А в мене є такий янгол, виготовлений власноруч Ludmila Yankovska. Якось побачила її плетених ангеликів і висловила своє захоплення. І раптом до нового 2017 року отримала від п.Людмили такого в подарунок. Іграшки, виготовлені вручну, особливі. Вони несуть в собі тепло умілих рук і часточку душі"

Iryna Tymoshovets Romaniuk: "цього року такі зроблені власноруч,...три для себе і три подаровані для затишку найкращим друзям;)"

Іринка Дацюк: "Ось моя Різдвяна красуня з Господнім виноградником. Цьогоріч вирішила зберегти ліс та використати магнітики винограду в якості новорічних іграшок. Хай ялиночка невелика, але шалено красива. Гості просто в захваті"

"Також додам сюди ж наші чудові старенькі іграшки в вигляді хатинок. Їх роки десь 50-60 ті"

Катюшка Філат: "Ось такі ну нас висять іграшкі. Правда незнаю скільки їм років, але це ще моєї свекрухи бабусі. Думаю, що років так з 40".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні