«За що ми платимо?» - лучани нарікають на комунальників-ледарів

8
-13
«За що ми платимо?» - лучани нарікають на комунальників-ледарів
Лучани скаржаться на незадовільну роботу ЖКГ №3.

Про це на сайті Єдиних петицій написав Віталій Ковальчук.

Лучанин пише, що житлово-комунальне господарство №3 не виконує більшість послуг, які оплачують мешканці будинку на вулиці Ковельській, 6.

"Дезінсекція, дератизація, обслуговування димвентиляційних каналів, техобслуговування внутрішніх будівельних систем не виконується взагалі останні десять років, а поточний ремонт та прибирання території виконується частково по дзвінку на гарячу лінію міської ради", - зазначив він.

"ЗА ЩО МИ ПЛАТИМО? Прошу підтримати мою петицію, бо у всіх, кого обслуговує ЖКГ №3 така ж ситуація!", - закликає лучанин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у вас хоч жек не виконує нічого, а в нас на київській площі буд.5 осбб створила якась шарлатанка Прищук Наталія Івановно, нічого зовсім не робиться, знайти неможливо, виявилося вона працює в банківській установі, гроші людські прокручує на депозитах в банках, і на всі питання відповідала що працює на громадських засадах, а тепер взагалі втікла. як можна допускати шарлатанів до людських грошей? більшість мешканців не голосувала за вихід з жеку і обрання пройдисвітки, все сфальсифіковано, кругом брехня і немає ні кінця ні краю...
Відповісти
за, майже, півтора років існування ОСББ
на Київській ,5 не можемо добитися адекватного звіту. А ми маємо право знати, скільки надійшло грошей від орендарів, мешканців,.. За що платимо, і чому саме стільки. Рішення голова ОСББ приймає самостійно. Таке враження, що навіть не ознайомилася
зі Статутом ОСББ
Відповісти
Я теж проживаю на К.М. 5 і цілком підтримую свою сусідку.За , майже, півтора року існування ОСББ ми не можемо отримати адекватного фінансового звіту і про виконані роботи. Рішення голова ОСББ приймає одноосібно. На зауваження і просьби ображається, ігнорує дзвінки від своїх підопічних. Виникає враження, що перед тим , як напрошуватися на посаду, вона навіть не почитала Статут ОСББ.
Відповісти
ЖЕК -3- ЦЕ РАКОВА ПУХЛИНА яку треба срочно удаляти. Одні дармоєди там сидять,роботи нуль,а гроші ім плати за роботу,яку вони взагалі не роблять.Кожен місяць платимо за "послуги"-які взагалі не роблять,а в кінці року вивесили такий собі звіт-послуг- які вони тіпа " робили" цілий рікі наши грошики списали на ті послуги і положили собі в кишені.
Відповісти
На сайті електронних петицій Луцької міської ради є петиція, яку дуже вчасно ініціював Ковальчук Віталій Васильович. Я вже її підписав. Приєднуйтесь. Можливо від цього буде на краще.
Відповісти
Оті ЖЕКи,це рудимент "совка" ііх потрібно розігнати,або декомунізувати, бо користі від них як від козла молока, і що цікаво що міська влада на них не має, а( може не хоче) жодгого впливу!!!
Відповісти
Жек 3.нічого не робить.прибирає в підїздах раз в місяць.вище 2поверху не піднімається прибиральниця.лампочки за свій рахунок купляєм.за ремонт в підїзді взагалі мовчу.а за утримання будинку влупили раз 300грн в другому місяці 400.так що за утримання будинку платити більш не збираюсь
Відповісти
Аналогічна ситуація МЖК пр.Молоді-Ковальов та Ко.,зробили каптьорки у арках,понасцикають,пють,зате пишуть звіти поквартально щоб гроші вкрасти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні