--> У Луцьку водій «на бляхах» збив 17-річну дівчину і втік. ОНОВЛЕНО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку водій «на бляхах» збив 17-річну дівчину і втік. ОНОВЛЕНО

28
-2
У Луцьку водій «на бляхах» збив 17-річну дівчину і втік. ОНОВЛЕНО
У Луцьку на проспекті Відродження водій стукнув автомобіль, а тоді – збив молоду дівчину. З місця аварії він втік.

ДТП трапилась близько 22-ої години у понеділок, 8 січня, - повідомляє власкор Волинь24.

Чоловік на автомобілі Опель Астра на польській реєстрації виїхав з вулиці Рівненської на проспект Відродження. На перехресті з вулицею Декабристів він стукнув Ауді, однак не зупинився і поїхав далі.

Біля магазину «Там Там експрес» водій збив 17-річну дівчину і втік з місця аварії. Постраждалу забрали до лікарні, її стан наразі невідомий.

Однак, за словами очевидців, на місці аварії вона була непритомною.

Очевидець аварії Ольга Кірілюк розповіла Волинь24, що сталося тієї миті: "Я почула удар досить великої сили і подумала,що машини стукнулись,але побачила,що одна машина стоїть перед пішохідним переходом рухаючись в сторону Лучеська,а другий об'їзжає когось,як виявилось дівчину і рухається далі!!!"

Водія шукає поліція.




Теги: дтп, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По нашому Луцьку в вечері страшно переходити через пішохідний перехід. Ці рахіти на бляхах не мають поваги ні до кого
Відповісти
Рахіти не на бляхах їздять так само.
Відповісти
Сама ти рахітка!!!
Відповісти
У нас є влада? Чи тільки купка бляхарів, бурштинщиків, контрабандистів і іншої наволочі в цій країні будуть права качати? Може пора їх на місце ставити? Чи як?
Відповісти
Немає влади, тим більше у нас на Волині, вся чуханота до влади добралася і рішають свої питання.
Відповісти
Бляха муха....коли ті бляхарі зникнуть назавжди?
Влада і поліція бездіяльні,для чого они взагалі?
Астру на шрот здадуть,водій непокараний,а дівчину шкода
Співчуваю.
А ви далі кричіть що діло не в БЛЯХАХ(
Відповісти
Ви репетуйте, що бляхи не винні!!! Вони не те, що винні, вони заїбали!!!
Відповісти
Авто на бляхах потрібно розмитнити і видати їм номера другого зразка: Бидло 1; Бидло 2; і тд. Можливо тоді їх поменшає. Чому не можна їздити нормально, поважаючи інших водіїв. Чому ,якщо авто на PL чи LT номерах, то водій в 95% ХАМ.
Відповісти
Придурки коментатори до чого бляхи? Турки ви і все тут. На укр реєстрації дтп не менше. Якщо машина на бляхах це не означає, що водій втік і його не знайдуть! Бісите, пишите шо небудь. Щоб не сталось, коли бляхи то всі ко ко ко. Коли м**ак на укр реєстрації ,то ну буває.
Чого наші люди такі обмежені в розвитку дурні.
Відповісти
Бо людям бляхи очі муляють.Зайцева на укр номерах була,і ще повно аварій з участю укрномерів,але лбди ніби осліплені ,бачать лиш те що хочуть бачити.Якщо водій дибіл,то немає різниці на яких він бляхах.Не в бляхах справа,а в тому,яким мудакам тепер тепер права видають.
Відповісти
Перед тим як обізвати когось подивись на свій інтелект. Очевидно що водія на бляхах який вчинив дтп важко знайти, очевидно що вони почувають себе безкарними, очевидно що концентрація хамів, авантюристів і пройдисвітів на бляхах значно вища. Якби так збити тебе або когось з твоїх рідних, щоб казав твій чорний рот?
Відповісти
Це ще один малолєтній чмирдос на недобитому БМВ міряється своїм піс...
Відповісти
Бо жаба душить, шо вони лайноси по 8000 дол. покупляли, а сусід за 2000 дол. на ауді їздить!!!!!!)))))))))))
Відповісти
На днях у Ківерцях один на укрномерах летів більш ніж 100 по центральній вулиці,а друга квочка не знала кого їй пропускати треба,бо джип в руки дали, а мозги не дали.Тому зовсім не в номерах діло,а в ослах,які за кермом.
Відповісти
А ти чого в Ківерці посунулась? там своя республіка!!!
Відповісти
На укр номерах можна швидко знайти ту машину. А на литовцях і польських - гуляй вітер в полі
Відповісти
Може їм ще розмитнення дати за 1000$ ? То вже з дому буде не виходь. Куди дивиться влада?
Відповісти
А типу ті що розмитнюють зараз авто-то всі супер послушні водії.Не в номерах діло,а з голові.Винні ті хто права продають.Просніться люди.
Відповісти
Діло в бляхах. Для багатьох оленів стримуючим фактором є невідворотність покарання. У бдяхаря ця риса притуплена. І права вони в більшості також ккпили...
Відповісти
Фладі пофіг, аби бюджет був повний...
Відповісти
А нашо нам така влада
Відповісти
При чому тут бляхи?? Тож не самі ті бляхи їздять, а люди!! Та людина за ті гроші, що купила машину на бляхах купить жигуля і стане їздити помаліш? не думаю. Дані авто потрібно просто вносити в базу даних.
Відповісти
У нас по закону всі мають однакові права. Або розмитнення або шрот. На бляхах громадянам України експлуатацію заборонити. Номера потрібні для ідентифікації власника. Якщо власник " верблюд" то не є нормально.
Відповісти
Ще раз пояснюю, власника авто на бляхах - майже неможливо знайти і водії відчувають свою безкарність, на укр номерах - знайти нема питань.
Відповісти
Бля!!!! Який зараз рік!!!! Невже при такій важкій дорожній ситуації як тепер неможна вулиці камерами обвішати?..
Відповісти
Привіт, не погоджуюсь з негативними коментарями про авто на бляхах, адже ці авто є певний датчик який сигналізує що люди втомились від неадекватних цін на розмитнення, євро 5 ітд, люди хочуть мати нормальний автомобіль за адекватні кошти, а от таки влада яка має вреголювати цю ситуацію вона закриває очі на це з багатьох причин здебільшого корупція, але ми зарас не про це. Потрібно зробити людскі умови для розмитнення тоді не буде блях, і ще швидше за все за кермом була людина як навчалась та отримувала права в наших авто школах і мрео а я не з чуток знаю як там їх видають... коли людина вчить правила щоб здати самостійно то їй відкрито кажуть потрібно дати на лапу бо не здасиш, а другий не буде вчити просто дасть гроші і в путь... от такі люди небеспечні а не бляхі як вам це хочуть вбити в голову.
Відповісти
А ніхто нічого не вбиває в голову. Сядьте за кермо в автомобіля, поїздіть по місту 2 години і робіть висновки. Для них немає правил, в них немає совісті, і пішоходи для них це ніщо. Можливо автомобіль, який не так дорого стає власнику так впливає на поведінку водія, чи дійсно безкарність. Водії на укр.реєстрації також є не дуже ввічливі, але їх не так багато!!!
Відповісти
Волинякі були і залишаються бидлом на дорозі Західной Укр. зі 100% тільки 10 нормально їздять . Немають повагі до участників руху а тембільш до пешиходів. В Одессі краще пропускають пішеходів хоч це буде їхати Майбах чи Лада всі зупеняються на пішеході Біля WOG що на Відрод.47 опасно переходити дорогу мало хто зупеняються Нема тут за кого воювати Які люди така і влада
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні