Яким буде січень за прогнозами народного синоптика з Полісся?

3
0
Яким буде січень за прогнозами народного синоптика з Полісся?
Інженер з Каменя-Каширського вміє «вгадувати» погоду.

Володимир Деркач із Каменя-Каширського зажив слави народного
синоптика. Він має хобі – спостерігати за погодою. Користується методикою іншого відомого прогностика з Волині, журналіста і письменника Володимира Лиса, який свого часу прославився цим на всю Україну. Володимир Деркач уважно стежить за погодою у період від 25 грудня до 7 січня і вірить, що у цей час вона співвідносна з цілим роком.

Синоптик поділився своїми прогнозами на січень 2018 року, пише газета «Полісся».

“Загалом погода першого місяця нового року мене дивує, мабуть, це буде “найм’якший” січень за увесь час мого спостереження. Холодні періоди будуть, але дуже короткі: два-три дні. Отже, перша декада з самого початку принесе невеликі опади у вигляді дощу, зрідка — мокрого снігу. Температурні показники для першої десятиденки високі, як для січня, майже постійно “плюс” удень і невеликий “мінус” уночі.

Початок другої декади обіцяє бути трохи холоднішим від попередньої. Але це тільки на початку, а далі така сама незвична погода, як для зими, можливі опади, але не сильні. І третій відрізок січня здивує нас нетиповою погодою, лише під кінець місяця прийде похолодання”, — стверджує Володимир Деркач.

Що цікаво, Володимир Деркач був одним із тих синоптиків, які ще у вересні передбачали аномально теплий початок року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не передбачення, це гадання. І хтось таки вгадує, тому що якщо не буде тепло, то буде холодно,а якщо не буде опадів, то буде сухо. Я вірю в науку, яка може побачити з супутника формування циклону (холодного, теплого, вологого, сухого) в океані і його напрямок. І то - максимум на 10-15 днів. А Лис "передбачав" на... рік. Навіщо людей мати за дурнів? До речі, в 2000-х роках селяни хотіли приїхати в Луцьк і побити Лиса за "передбачення" погоди (два роки поспіль зогнила скошена трава). Лис відійшов від практики брехні і популізму і бродить по вулицях Луцька з опущеними вусами. Дуже переймаюсь, аби гадальника Деркача люди не приїхали в К.-Каширськ бити деркачами (зношеними березовими віниками).
Відповісти
немає гадальників на 100 %,народ сам їх такими вважає.
Відповісти
Місто Камінь-Каширський називається ,гадалко.

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні