Луцька мерія може розірвати договір з «МЖК». ОНОВЛЕНО. ВІДЕО

4
-14
Луцька мерія може розірвати договір з «МЖК». ОНОВЛЕНО. ВІДЕО
Мешканці Луцька це напередодні Нового року скаржилися на невивезене сміття.

Про це повідомляє Аверс.

Варто нагадати, що лучани неодноразово скаржилися на невивіз сміття МЖК.

Приватне господарство МЖК пояснює, що не може належно виконувати свої обов'язки через несправність сміттєвоза. Кажуть, що машину намагаються полагодити якнайшвидше.

Поки автомобіль на ремонті, приватне господарство звернулося до "Луцькспецкомунтрансу". Директор МЖК запевняє - усі витрати, пов'язані з проблемою сміття вони покриють самотужки.

"Сьогодні (4 січня, - Ред.) ми вже частину Соборності, Чорновола і частину Молоді забрали, завтра, думаю, ми вийдемо на фінішну пряму. Населенню зробимо перерахунок за цей період, поки не вивозилось сміття. За грудень вони вже побачать у платіжках зменшення плати, і, відповідно, у січні теж", - повідомив директор МЖК Валерій Ковалюк.

Незадоволений роботою МЖК і перший заступник міського голови Григорій Недопад. Він сказав, що він особисто викликав керівника МЖК, і попереджив, що так далі не може бути.

"Ми маємо жити у чистому місті", - підкреслив Григорій Недопад.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "Луцький двір потопає у смітті, комунальники нічого не роблять".

Він пообіцяв, що він купить ще одного, додаткового сміттєвоза, щоб зменшити навантаження, і буде вивозити сміття. Маємо надію, що воно збудеться, і дійсно він почне працювати так, як він має працювати. Якщо ні - договір закінчується 31 травня, думаю, після того ми будемо робити висновки", - зазначив Недопад.

Водночас, у коментарі журналісту "Волинь24" Валерій Ковалюк підтвердив, що мав розмову з представниками луцької влади які оголосили йому "останнє китайське попередження".

Директор МЖК запевнив, що проблеми зі сміттям у місті виникли лише у грудні 2017 року. За його словами, господарство планує закупити ще один сміттєвоз, щоправда, раніше вживаний.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцкрада - нічого не може, мамає мера, немає порядку...
Відповісти
Луцька мерія.А що є така?Анархія-мати порядку.Влада в місті відсутня.Навіть під час війни управління було,а лучани думайте кого обираєте.
Відповісти
Йоп вашу мать ... Подивиться Брест - наскільки охайне місто, чим Луцьк гірше - яка там чистота , А тут як у помійній ямі...
Відповісти
Як там у Миколайчука-"Пропала грамота".Дід твій був брехун,і батько брехун,то і тобі на роду написано бути брехуном.Це вже якась пошесть.І кінця цьому немає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні