У Луцьку водій на «бляхах» влетів у відбійник – двоє пасажирів загинуло. ОНОВЛЕНО

68
1
У Луцьку водій на «бляхах» влетів у відбійник – двоє пасажирів загинуло. ОНОВЛЕНО
У Луцьку таксі підрізало автомобіль, а той – влетів у відбійник. Один пасажир загинув на місці, ще один - помер у лікарні, водій - в тяжкому стані.

ДТП трапилась на вулиці Рівненській близько 22-ої години 3 січня, - повідомив власкор «Волинь24».

Таксі Форд на іноземній реєстрації виїжджало з-під мосту, що на вулиці Рівненській. Водій підрізав інший автомобіль на іноземній реєстрації Опель Омега, а той – влетів у відбійник.

Пасажир Опеля загинув на місці, ще одного пасажира і водія в тяжкому стані забрали до лікарні. Пізніше пасажир, якого забрала "швидка", помер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бляха муха ,скільки ще людей загине через ці машини по 100 баксів....??
А таксі це взагалі абсурд,поліція на що дивиться,а таксі має бути акт проходження то,а на бляхах цього не зробиш!зупиняйте забирайте ті корчі!
Просто людей шкода невинних(((
Відповісти
То життя...
Відповісти
Це пи@дець! Два орангутанги вбили двох людей
Відповісти
бляха муха винен таксист але бляхи тре вплутати !! чого не пишуть на українських бляхах , коли йдеться про дтп??
Відповісти
А чого чого тут машини по 100 баксів? Типу мало жигулів чи мажорів на лексусах вбивається?
Відповісти
Немає різниці які бляхи на машині.Питання хто за кермом.якщо бидло то воно на яких хочеш номерах і без номерів Бидло.я сам маю польске авто, працюю за кордоном і використовую його щоб леґше добратись додому і на роботу.І скажу відверто і надіюсь мене підттримають хто керує авто за кордоном так в нас взагалі нема культури поведінки на дорозі як і поваґи один до одного не тільки на дорозі але і у житті.
Відповісти
Легальне таксі, яке зареєстроване як надавач послуги перевезення, апріорі НЕ МОЖЕ існувати на іноземній реєстрації ВЗАГАЛІ! Як таке.
А культури поведінки у нас немає ніде, і не тільки на дорозі .
Відповісти
То це питання, вже до поліції!
Чому , вони дозволяють на іноземних номерах таксувати!?
В нас сусід на укр.номерах, зранку пиячить, а вечері таксує.
І різниці, жодної- укр.чи іноземні номера.
Відповісти
Іди повтирай це лайно, родині загиблого, і заодно 'таксиста'. А ну і податки не забувай платити. Тоді поговоримо про те є різниця чи немає
Відповісти
Є різниця. В частині відшкодування шкоди потерпілій особі. Пінгвіни не страхують пасажира. Наявність маячка ТАХІ ще не означає, що авто обладнане та має дозвіл на перевезення пасажирів. А Укртрансбезпека де??!! Чи то не цікаво? Звісно, краще стояти біля пункту вагового контролю та стриптиз купони. Барак...

Відповісти
Просніться....Це проблема в хабарях...і куплених правах...
Відповісти
Хто бажає прокататись на той світ?
Відповісти
Хто бажає прокататись на той світ?
Відповісти
Таксі Форд на іноземній реєстрації виїжджало з-під мосту, що на вулиці Рівненській. Водій підрізав інший автомобіль на іноземній реєстрації Опель Омега, а той – влетів у відбійник.

прочитавши це
я зрозумів що не таксі розбилося...
Відповісти
Омега також була з шашкою.
Відповісти
Імена пасажирів відомі??
Відповісти
579 рулить....(((
Відповісти
Яка машина була яка втікла з місця дтп
Відповісти
Форд, що виїхав з під мосту і протаранив опель. Все ж пише
Відповісти
Бачив 828
Відповісти
В 828 блях немає
Відповісти
Є ..!!! Щей як є...тільки по ночах і їздять...
Відповісти
Якщо говорити про цей випадок - це просто біда для обох родин, яка може статися на любій реєстрації!
Причому тут бляхі, все залежить від водія!!!
Якщо водій олень то хіба на ланосі на укр. реєстрації перестає ним бути?!!! Можете ще заікнутися про маршручиків на українських бляхах!
І ще на рахунок корчів по 100 баксів краще порахуй калік вітчизняного виробництва на яких люди мучаться в наш час!
Відповісти
Ти казковий довбограй, а скоріше один з них, раз не бачиш причини. Вчорашні конюхи рисачать на євротрупах за 1000 євро. Відповідальності 0, технічний стан - шрот, в голові -гній.
Відповісти
Ще раз вам повторюю - авто на іноземній реєстрації не може працювати у Таксі! Тому що:
1) машина повинна стояти на обліку в Україні
2) регулярно проходити ТО
3) водій повинен мати стаж водіння від 5 років! А у цього "таксиста" чим цей стаж підкріпленій?
4) водій повинен сплачувати податки! А не грачувати по ночах "в чорну"
Біда у нас в країні у всіх, того що одні бариги управляють нею без спеціальної освіти, а інші сидять на дивані і підтримують бардак.
Відповісти
То ще такі пасажири олені, які заплатять на 10 грн дешевше і можуть на оленях навіть їхати. Нехай користуються офіційними і легальними перевізниками, тоді пінгвіни перестануть існувати.
Відповісти
ТО ЯКЕ ЦЕ ТАКСІ ВЗАГАЛІ???
Відповісти
Він не таксував в час аварії. Це все інші фейки і фантазія людей
Відповісти
Коля ти від тих конюхів і сам напевно недалеко втік судя по твоїй мові. Євро корчами заваляна майже кожна країна в Європі, назбирай на закордонний паспорт і прокатайся хоть в Польшу. Це не єдина та основна причина з коня на євро бляху, скоріше причина в порядку і створення рівня умов для людей, так це про податки, розмитнення і порядок а тоді вже відповідальність.
Відповісти
Так там і є така штука - як невідворотність покарання, за таку уйню водій сяде на десятку, за грачування - теж отримає штраф, за їзду на мутному авто - так само. Тому перш ніж затирати про умови і податки, почни з себе, стань законопослушним громадянином
Відповісти
Ми просто в карпати просили а не вмв.........
А я просив велосипед правда!!!!!
Відповісти
Один тільки комент тут висвітлює суть проблеми, але на нього ніхто не звернув уваги, всі кричать про бляхи.... Шановні, кричіть про посвідчення водія!!! У цих водіїв є державний документ, що їм можна сідати за кермо, вони пройшли навчання і успішно здали екзамен. Про це треба кричати! Бо таке враження, що за деревами лісу не видно... Співчуття рідним.
Відповісти
Це нелегальні gps таксі! А закони наші тупі їм дозволили вже й людей возити! Для нас розтлможка по 3 тисячі $, штрафи космічні, скрізь дозволи треба, а бляхи процвітають!
Відповісти
Ніхто не застрахований від аварії. Чи то польська реєстрація, чи литовська, чи українська чи німецька. Все залежить від водіїв на дорогах. Як не ти, то в тебе в‘їдуть. Думайте, що пишете!
Відповісти
Якщо усі не порушуватимуть ПДР, то ні з ким аварія не станеться.
Відповісти
По перше згадайте що бляхи були вже раз в 90 стих.правда вони вони узаконені. Здав єврономера заплатив за реєсттрацію авто отримав номера і док.на рік. Все законно і гроши в казну.Тепер наживаються всі крім держави.а що все про таксистів якщо на маршрутках конюхи за кермом.
Відповісти
їхати зі швидкістю яка перевищує допустиму в 3 або 4 рази від дозволених 50 км то ви мене вибачте.І не факт шо тверезі були ще.Тому сидіти тому водієві опеля за два життя які він забрав
Відповісти
Ви,Лучанка не читаєте,водія опеля підрізав форд
Відповісти
Та нехай навіть і підрізав то при допустимій швидкості так не розірвалоб кузов!!!
Відповісти
Нехай навіть підрізав??? а не ви це случайно зробили???? що так просто це пишите?
Відповісти
нерозумію
бидло за кермом а вони за бляхи сперечаються
Відповісти
Водій опелю не сідав ніколи за кермо випивший...попередій його автомобіль був на укр номерах..і те що він пересів на "бляху" не змінило його ставлення до керування автомобілем. Врешті решт у нього є 2 діток, явно не хотів він попасти в дтп. Люди майте совість говорити, те, що не перевірено!!!! А де врешті пропало таксі джокер, яке підрізало опель??? Де воно???? Він створив аварійну ситуацію і не меншу ніж водій опелю!!
Відповісти
зробити двох дітей ще не означає стати батьком. Якщо ти знаєш цю сім'ю тоді знаєш що він живе з коханкою, а до дітей йому байдуже.
Відповісти
Ви трішки хворі???? Ви знаєете що його так звана жінка наробила за роки життя з ним? а що натворила пізніше??7 А те як вона в нього дітей забрала під придлогом Піду погуляю???? хватить вірити в її казки!
Відповісти
А для чого нам їх сімейні трабли?

В цій ситуації міг бути кожен. І дивлячись правді в очі, 97% водіїв хоч колись розганяли авто до 100км/год по місту, особливо коли вулиця пустує. Найголовніше питання, де чувак на Форді, із-за якого сталась аварія, із-за якого прийшлось уникати зіткнення, із-за якого сталась дана ситуація? Напевно, заливає рило алкоголем і сходить з розуму, бо знає, що також винен!!!
А хлопців не вернути!!! Співчуття родині загиблих
Відповісти
Хвора ти на всю голову. Ти сучка краще не зли її сім'ю, бо буде він сидіти не тільки за ДТП. Згадається всеее!!!!! Всі ваші ДТП,........... продовжувати??????? Мало вам так біди???? Скільки ви життя людям помарнили, це вам ваші прокльони вилазять боком, шкода не винних молодих людей, які загинули. Але і тут ви робите з себе жертв (брехуни і аферисти). І не потрібно прикриватися дітьми, яким "за роки життя" цей батько навіть цукерки не купив, а тільки використовував для свого збагачення. Можливо ти хочеш, щоб суспільство почитало статтю де цей батько використовує в своїх аферах дітей ?????? Маю надію, що на цей раз вам не допоможуть ваші зв'язки!!!!!!!!!! Співчуття родинам загиблих.
Відповісти
Оксаночка!!! Баба дура не тому, що дура, а тому що БАБА!!! Це про тебе 1000%

Я ж написала, здається, не внятно лише для тебе: "А для чого нам їх сімейні трабли?" Я не знаю ні водія, ні хлопців, ні їх жінок коханок і подаванок. Мені все одно.

Я написала свою думку про те, що всі голосно засуджують, що водій їхав з великою швидкістю, а про себе ніхто не говорить, що і самі хоч колись так робили.

Оксана, прочитала щось своє!
Відповісти
Шановна пані, Юлія це інтернет спілкування, і адресувалося воно до Друга Водія. Читайте уважно, а то таке враження складається, що всі ці коментарі пишете лише ви.
Відповісти
Може я не зовсім вірно натиснула "коментувати", але реально я не знаю Друга Водія ))))))) і в будь-якому випадку, я нікого не ображала і не обзивала
Відповісти
А впринципі наразі я повністю на стороні водія і всіх його друзів. І шкода, що його колись щось поєднувало з такими їбанутими бабами, як Оксана, Лучанка і бла бла бла.

Вони від своїх прокльонів самі страждають, кончіти!!!

Відповісти
А ще, Оксаночко, якщо ви їздите лише дома на кухонній табуретці, то до вашого відома скажу, що культура на дорозі дійсно досить стрімко падає і мені дуже соромно за своїх співгромадян за таку поведінку!

P.S. І я так і не зрозуміла, по якому такому праву ви мене обзиваєте
Відповісти
Ну ти Юля, реальна баба дура
Відповісти
а це до чого було?
Відповісти
А з якого це дива дорога Юлія ти ображаєш Оксану, тебе не повинно хвилювати на чому вона їздить, тут всі висловлюють свою незалежну думку, маєш щось проти закрий рота і помовч, і якщо ти вслепла то коментар був адресований не тобі !
Відповісти
Мене просто цікавить ::(((
з якою швидкістю рухався авомобіль на "бляхах" , що в машині аж 2 трупа ?
В той же час , з 01 01 2018 шв руху в НП обмежена до 50км/год.
Відповісти
Жаль хлопців...
Відповісти
Люди, про що ви думаєте??! "Євробляхи?" То на вашу думку краще їздити на запорожці але на укр. номерах? На них же ж безпечніше їхати бо вони на укр. номерах. і вас точно ніхто не підріже, і ви на 100% застраховані від аварій чи не так?!. В нас же ж в Україні немає дтп за участі автомобілів на укр. номерах!!! У мене складається враження що люди у яких немає машини на інозем. номерах просто заздрять ( тому що вони бояться купити машину на рік незнаючи що потім з нею будуть робити). Народ, схаменіться і на минуточку забудьте про євробляхи, а подумайте про те як у нас зараз здають на права??!!! В Луцькому Мрео навіть не перевіряють чи вміє людина їхати за рулем., чи знає ПДР??, Вони перевіряють аби ти 1500 штуки їм у карман поклав. Якби вони не видавали права таким баранам то і на евробляхаха і на укр. номер булоб менше аварій!!! Тому звинувачуйте інструкторів та інспекторів у Мрео які видають права усім кому попало. Небуло б прав і не мав би він машини на єврономерах! Задумайтесь.....
Відповісти
Ого! вже 1500грн? в мене був шок, коли чула інфо як з кожного по штуці беруть... точно... інфляція
Відповісти
Діти його не спасуть він їх не виховував а покинув двох місячним.Живе з якоюсь шльондрою а коли пахне жареним то про дітей згадує шоб задницю прикрити.То може він це читає то знай будь мужиком і ти добре знаєш скільки ти їхав км год.Від того шо ти зробив не відмазуйся за штанами не ховайся шумахер.Ти віз людей а не дрова.Якщо ще ти себе називаєш атовцем то продемонструй посввдчення пресі.
Відповісти
Його вже нічого не спасе. А від вашої писанини його звязки в відповідних структурах (якщо вони дійсно є) не пропадуть. Вже півволині зрозуміли, що має підв"язки, а до чого та наша мова?... Лишній раз поматюкатись і поплюватись на екран, коли пишете коменти?
Відповісти
Якщо є свідки ДТП! Відгукнітся!!!!!! Будемо вдячні за будь яку інформацію! Саша І Вася царство Вам небесне і вічний покій!
Відповісти
Я думаю, за стільки гнилої мови на форумах, не так там і вічний спокій хлопцям! нажаль ((((((
Відповісти
Вже свідки відзначили те що бачили що іхай за сотню,проскакував світлофори шо вам ше треба?То звільніть його взагалі від відповідальності нехай ще погонить по нічному луцьку....А якщо про свідків то вони вже на тому світі...завдяки водію
Відповісти
А чому пасажири не зробили зауваження водію, щоб не гнав так? такі самі "сумлінні водії"?
Відповісти
Бог Свідок - нема сенсу шукати винуватих... бо ми живемо в дикуваті часи.
копи не ганяються за порушниками швидкості бо... не мають сканерів швидкості...!?
це просто огидно! саме копи і їх керівники винні, вони розвели на дорогах такий безлад!
бо люди як дітки - женуть і не думають про наслідки.
всі женуть - толпою! і раптом шось - хтось вижив, хтось ні... це вже як кому повезло.
НОВАЧКАМ: не грайте у ці ігри!
повзайте собі 60 і будьте ціліші!
Хто пер і бувши підрізаним, наляканим, засліпленим... розбився - це від переоцінки своїх можливостей у серйозному ризику.
Але ще раз кажу: ВИННІ КОПИ! ВОНИ ЗДАЄТЬСЯ СПЕЦІАЛЬНО УСУНУЛИСЬ ВІД ЩОДЕННОЇ РОБОТИ ПО ШТРАФУВАННЮ ПОРУШНИКІВ ШВИДКОСТІ. ШТРАФУЮТЬ ТІЛЬКИ ЗА ПАРКОВКУ НЕ ТАМ... ТЬХУ НА ПОЛІЦІЮ! ПАСКУДНИКИ І НЕРОБИ!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні