У центрі Луцька зіпсували величезну новорічну кулю. ФОТО

26
-6
У центрі Луцька зіпсували величезну новорічну кулю. ФОТО
На Театральному майдані вандали порізали гірлянду на величезній новорічній кулі. Також поламали металеві скульптури біля ялинки.

Про це повідомляє департамент муніципальної варти Луцькради на своїй сторінці у Фейсбуці.

В стильній кулі та сяючій арці, які вже встигли закохати в себе чимало містян, порізали гірлянди.

Також хулігани відбили деталь в одній із кованих фігур, що розміщені поблизу головної ялинки міста.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому не має камер спостереження?
Відповісти
Проти нас вони не поможуть, камери теж поламаємо!
Відповісти
правильно, щоб щось поламати, мозок не потрібен... і в аптеці не купиш, що поробиш ...
Відповісти
А ти не думаєш що тебе так поламає що ніхто не збере
Відповісти
Тебе так так точно поломають в скорому часі і не сумнівайся
Відповісти
Ну що Україна це Європа? Зімбабве...
Відповісти
Ви або не в курсі і з не досвідченості граєте на руку або в частці. Ті, хто ламає лавки в парках, б'ють вуличні ліхтарі, перевертають сміттєві урни і топлять їх в річках, вивішують фашистськи прапори на балконах, ламають ялинкові прикраси та гірлянди... більшість з них, переслідують саме ось таку реакцію, як Ваша - мовляв, "ось вам Європа, ось вам ЄС, ось вам безвіз... ха-ха" і все це робиться з певною метою.
Відповісти
Бидло, воно й в Африці - БИДЛО....мечить, ригає і ламає
Відповісти
Невже не можна тримати у центрі міста цілодобовий патруль з двох-тьрох чоловік? Бляха, то планету вкрадуть, то графіті розмалюють, то ще якусь херню зроблять і ніяк порядку не можуть дійти! Нащо та поліція і Самооборона, якщовони елементарних речей зробити не можуть?!
Відповісти
Біля кожної урни і лавочки не поставиш поліцейського. Це все витворяють не прості хулігани.
Відповісти
А які ж хулігани це зробили? Рецидивісти?!!! Якась обкурена шантрапа! Центр міста, і щоб не було жодного патруля! І ще й в свята! І при чому тут Європа? Невиховане бидло буде кругом так поводити!
Відповісти
Франц Вонсович, що ти мелеш? Три пари кпоів буде достатньо, щоб охопити весь проспект Волі. В центрі достатньо і двох чоловік... в нас тут не маршала Пілсудського, - з одного кінця в інший навіть ліхтариком можна присвітити.
Відповісти
Не хвилюйтеся так. З 2014 року ми "провиснули" з кадрами у всіх областях діяльності, в тому числі і в МВС. Головне не впадати у відчай, не звертати увагу на провокаторів типу: "ось вам Європа... Україна це Зібабве... ха-ха-ха" і спокійно і розмірено йти до нашої спільної мети. Все у нас вийде. Що було бачили, що буде побачимо. З новим роком.
Відповісти
А де були нац дружини? Вони ж там всігда фоткаються. А самооборона?
Відповісти
Вони ловлять особливо небезпечних алкоголоічок з маршрутки Київ-Луцьк.
Відповісти
План-шатун в дії. І це не жарт. За 25 років я такого не пригадую, щоб три роки поспіль практично раз в тиждень ми чуємо і бачимо те один акт вандалізму, то інший. Ті, хто ламає лавки в парках, б'ють вуличні ліхтарі, перевертають сміттєві урни і топлять їх в річках, вивішують фашистських прапори на балконах, ламають ялинкові прикраси та гірлянди... більшість з них, переслідують саме таку реакцію - мовляв, "ось вам Європа, ось вам ЄС, ось вам безвіз... ха-ха" і все це робиться з певною метою.
Відповісти
Як так то Самооборона херова, а як так то щось робіть і чого нцчого не роблять?!
Відповісти
бо вони тільки на "постановочні" міроприємства їздять, коли заздалегідь знають що має відбуватись, а тут - ні журналістів, ні камер...ось така вона - самозабобона
Відповісти
клоуни та самовроборона
Відповісти
а муніципали ходять по площі кругами і в носі колупаються..... за що їм такі зарплати платять-за нещасною гірляндою не можуть вгледіти
Відповісти
Бидлоття, а не люди, такий сволочей штрафувати треба, за такий інші страждають.
Відповісти
А до чого тут Муніципали? Сиротинська виставляла хлопців, щоб догодити владі, тільки які вони мають речагі впливу на вандалів? Затримати!? Не їх компетенція. Визвати поліцію, то це може зробити пересічний перехожий! А за гонітьбою вгодити владі, вона запустила всі стизійні точки, а те діло що займалась піаром своєї персони щоб втриматись на посаді! Пора списувати цю "царицю"!!!
Відповісти
Поліція має забезпечувати громадський порядок, а в період новорічних свят у них посилений варіант несення служби, зокрема в районі тетрального майдану, тепер питання, де були в цей час співробітники поліції...???!!! Одне діло перерізати гірлянду, це секундна справа, а друге ногами бити по кованій металевій скульптурі, цього не почути і не побачити не можна було... Питання... Де в цей час були співробітники поліції... А щодо камер, ну зафіксує камера, що якісь люди ріжуть гірлянду, якісь зображення цих камер та щей в нічний час, можливості ідентифікувати лиця хуліганів не дасть, а навіть, якщо лиця буде встановлено, то що поліція буде с фотокарткою обходити всі квартири, на предмет виявлення даного правопорушника...??? Якщо сьогодні хулігани так вільно себе почувають в центрі міста, і не несуть ніякої відповідальності, то завтра вам прям під цумом ніж до горла приставлять і гроші з телефоном заберуть... Я вже мовчу прр те яка ситуація в спальних районах міста... Де та грьобана реформа поліції в дії...???!!! Я думаю товариш генерал Шпига має, або щось робити або йти на х... Вовченка разом з Солоненком та Кічуком за вухо і хай самі патрулюють місто, якшо не можуть організувати роботу...
Відповісти
Згідна на всі 100%. П.С. Нещодавно розповідали з достовірних джерел, що все це організовує Вусенко і Ко для розхитування політичної ситуації в місті на фоні безпорядків.Тому деякі члени вийшли з самопомочі...деякі перебігли до Укропу
Відповісти
В нас поліція тепер балувана стала... вони тільки на машинах катаються, а якщо і виходять на вулиці, то виключно у супроводі "гвардійців" Порошенка. Пригадую, як було до того, коли ми "гідними" стали... в 22:00 - перезмінка. Ціла юрба ППСівців і беркутят по вулицях розповзлась з собаками, і ходили всяку нечисть ганяли, - і по центру, і по дворах. Корону фразу "Так, хлопці, що ми тут робимо?" знав кожен гопнік і поціновувач вечірного пивка у дворі. А зазаз - йух докличишся тих "суперкопів". От і робіть висновки.
Відповісти
Це Поліщук організовує!!! а не Вусенко!!! Який же примітивізм у думках! Лучанко, пора йти з дерикторії...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні