Масова бійка у Луцьку: поліція приїжджала чотири рази

1
6
Масова бійка у Луцьку: поліція приїжджала чотири рази
У Луцьку в новорічну ніч у дворі будинку на проспекті Відродження, 16,а сталася масова бійка: компанія молодих людей, які свякували Новий рік в одні з квартир, поконфліктувала з іншою компанією.

Виклик до поліції поступав чотири рази – чотири рази сюди виїздили патрульні і екіпажі Самооборони, інформує власкор Волинь24.

Виявилося, ватага чоловіків чогось не поділила з іншою компанією. За свідченням очевидців “сили сторін” були численні, але нерівні: у квартирі гуляло до десятка людей. Їм протистояла компанія з приблизно 20 молодиків.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Бійка у Луцьку біля «Версаля»: поляк розбив обличчя українцю через дівчину

Частина “бійців” постраждала, отримавши тілесні ушкодження різного ступеня важкості. Окрім того, у квартирі, де справляли Новий рік, їх “опоненти” вибили вікно.

“Близько 4 години – повідомлення про масову бійку на проспекті Відродження. Тут між двома компаніями молодиків виникла сутичка, яку розборонили правоохоронці. Сторони відмовились від написання заяв та дачі пояснень, не потребували медичної допомоги та згодом розійшлись» - повідомили в Патрульній поліції Луцька.

Фото ілюстративне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Деякі райони перетворюються на гетто. Бідні вживають дешевий алкоголь та бються.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні