У місті на Волині вивісили нацистський символ

21
7
У місті на Волині вивісили нацистський символ
З балкона однієї з багатоповерхівок Нововолинська звисає прапор зі свастикою – символом нацистської ідеології Гітлера.

Фото розмістив у Фейсбуці користувач Дима Романенко.

Він стверджує, що зробив фото вранці понеділка, 1 січня о 8:40 у 15-му мікрорайоні міста. Адреса будинку: місто Нововолинськ, 15-й мікрорайон, будинок 4.



Довідково:

Прапор у вигляді прямокутного червоного полотнища з чорно свастикою на білому полі у центрі був офіційним державним символом гітлерівської Німеччини з 1935 по 1945 рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зіг хайль!
Відповісти
російськомовний Діма не телефонує в поліцію, а виставляє фотку у інтернет. Діма, хто ти є ?
Відповісти
Самий адекватний комент,про інших такого не скажеш,виросло покоління бидлоти
Відповісти
На радянських паперових знаках теж зображався цей знак. Щоби це означало? Вперед до бідності? Хто пояснить , але зрозуміло, без політики.
Відповісти
покажи
аба не бзди, скотино(так на аватрцi написано))
Відповісти
Народ інтуітивно відчуває і силу і правду, тому і тягнеться до неї. Олігархічне правління юдеів нацистів за два десятки років скоротило населення країни на кілька мільйонів (!) людей. Явний геноцид
Відповісти
А в сотнях міст України висять вивіски, реклами і плакати мовою кацапського окупанта. Стоять пам'ятники фашистам-совєтам. То це нікого не бентежить? А з приводу німецікого прапора - має чоловік вдома історичний артефакт, виправ його, повісив сохнути вітром загорнуло назовні балкону. В чому кримінал? В цікавості до історі? Він же не бігав вулицями і не пропагував нацистські ідеї (хоча біблія ними аж кишить - ніхто не обурюється). Новина ні про що. Висмоктано з пальця.
Відповісти
Дивіться глибше - це ісраїльська провокація, щоб "довести" всьому світові про явні прояви антисемітизму в Україні. Провокації актуальні після качелів трампа з Єрусалимом
Відповісти
читаю ваші коменти, і розумію: люди - ви вже зовсім їбанулися
Відповісти
Розшифруй...
Відповісти
Ну в чувака після бурноіі ночі перемкнуло просторово-часовий континіум!
Відповісти
якщо "чувак" майе дома такий прапор, то перемкнуло вже давно
Відповісти
Уся Україна у російсько-фашистській символіці і що? Жвава торгівля, културний обмін, попи іуди в кожному селі ... і щодня вони вбивають українців
Відповісти
Още так сіоністи мінусують...
Відповісти
ничё так .... почитайте что означает эта свастика !!!!! вы все долбаные зашмоганые выскачки

Сва́стика (ярга, символ «卐» или «卍», санскр. स्वस्तिक от स्वस्ति, свасти — приветствие, пожелание удачи, благоденствие, от सु, су — «добро, благо» и अस्ति, асти — «есть, быть») — крест с загнутыми под прямым углом концами («вращающийся») либо по часовой стрелке, либо против неё (в последнем случае некоторые авторы
Відповісти
Нововолинськ в очікуванні визволителів... :-)
Відповісти
Ото виховали поколіннячко - німець чотири роки тримав союз в окупації - і все, що пов"язано з німцем - табу і "фу". А комуняка сім десятків років виймав людям жили - то це нічого, він же свій. Тху на вас, мінусовщики. До речі - чимало поліських сіл завдяки німцю залишились тут, бо кацап не встиг вивести людей на Сибір.
Відповісти
Расстрелять, как в 1945!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні