Повідомили про стан лучанки, яка на заробітках у Польші втратила руку. ФОТО

0
12
Повідомили про стан лучанки, яка на заробітках у Польші втратила руку. ФОТО
Чоловік лучанки Альони Романенко, яка у Польщі на заробітках втратила руку, Андрій Романнко розповів детально про те, у якому стані перебуває його дружина, а також подякував небайдужим людям за допомогу.

Про це йдеться у його дописі у Фейсбуці.

Нагадаємо, поблизу міста Познань, що у Польщі з лучанкою трапився жахливий нещасний випадок. Рука застрягла у прасувальниці. Рятувальники витягали її 40 хвилин.

За словами чоловіка, 28 грудня його дружину прооперували у Польщі.

"Я не стану описувати деталі, і хоч, за словами лікаря, все пройшло добре, тільки Альона перенесла операцію не зовсім добре, тривала вона близько двох годин, з 9-ї ранку до 11-ї, і до вечора вона просто лежала, майже нічого не говорила, не вставала, ніч майже не спала. А на наступний день той самий стан, тільки дуже блідий колір шкіри на додачу. Як виявилося, дуже низький гемоглобін у зв'язку з перенесеною операцією, наркозом загальним", - йдеться у дописі.

Наступного дня цілий день вливали кров. 30 грудня, каже він, весь день жінку мучать болі.

"Так, терпить Альонка дуже багато але тримається, і це не без допомоги всіх вас, хто проявив співчуття", - зазначає Анрій Романенко.

Окрім того, чоловік розповів, що господар, у будинку якого він винаймає житло, - близький друг власника пральні в Любоні.

"У мене з ним відбулася не зовсім приємна розмова на тему цього нещасного випадку. Ні, він не виганяє нас, просто сказав, що у нас немає шансів і ми програємо, що нам потрібно йти на мирову і домовлятися! А як я можу домовлятися!? Мене просто не зрозуміють люди! Більш того, ви, народ, не задавали собі питання, чому так довго не могли дістати руку з тієї машини?" - пише Андрій Романенко.

За його словами, рятувальники могли витягнути руку за п'ять-десять хвилин.

"Навіть один рятувальник вистрибнув на машину з болгаркою (пила така). Тільки господар категорично заборонив їм це робити і більш ніж 40 хвилин Альона, будучи в свідомості, терпіла нестерпний біль. Лікар мені сказав, що якби не температура всередині машини (190 с)
вона б просто померла від втрати крові та больового шоку. Її там на місці просто заколювали знеболювальними, щоб хоч трохи позбавити дівчинку від болю", - розповідає деталі пригоди чоловік.

"Так як я можу з такою поганню домовлятися і про що??? І звичайно ж, я не зможу це просто так залишити, піду настільки далеко, наскільки зможу, але винні обов`язково будуть покарані. Ми уклали договір з правовим агенством, і поки притензій немає, люди працюють чесно", - констатує лучанин.

Крім того, він нарікає, що власник пральні має "своїх" людей у різних службах.

"Вони прибрали кількох свідків, звільнивши їх з роботи, а одну дівчинку вигнали і відправили на Україну, щоб не могла давати покази, залякали весь колектив пральні. Але це дурниця, світ не без добрих людей, і у нас є свої свідки. Я хочу залучити мас-медіа до цього нещасного випадку і прошу вас допомогти мені в цьому, можливо, хтось може вийти на наші канали в Україні або знає контакти, то підкажіть, будь ласка", - просить чоловік.

"У мене якщо чесно просто фізично немає часу, я цілими днями в госпіталі і буду там стільки, скільки буде потрібно, поки Альоні не стане помітно легше", - додає чоловік.

Також він дякує усім небайдужим, хто домоміг морально і матеріально.

"Величезне людське від щирого серця дякую їм, а також всім хто не залишився байдужим до нашої біди. Спасибі, що телефонуєте, переживаєте, підтримуєте добрим, теплим словом. Ви уявити собі не можете, як приємно коли приходять в палату зовсім незнайомі люди і несуть частинку своєї душі і серця, вселяючи надію і віру в добро яке ні з чим не порівняні. І в ці хвилини Альонка забуває про свій біль, повірте, що найкращі ліки - це турбота, увага і відсутність почуття самотності в тяжку хвилину", - зауважує Андрій Романенко.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні