На Волині шукають водія та пасажирів, які втекли з місця аварії

12
8
На Волині шукають водія та пасажирів, які втекли з місця аварії
Розшукують водія та пасажирів, які втекли з місця аварії у селі Зміїнець Луцького району.

Про це написала Тетяна Смірнова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, у п'ятницю, 29 грудня близько 9:00 зіткнулися легковик "Ауді" та вантажівка "Газель". Внаслідок зіткнення останнє авто перевернулося, а водій отримав травми. Водій легковика зник з місця аварії.

"Прошу всіх, хто має будь-яку інформацію про дану ДТП: відгукніться!!! Зі слів очевидців, в іномарці їхало декілька осіб (троє чоловіків і жінка, яка скоріш за все була за кермом). Іномарка виїхала на зустрічну смугу. Сила удару була така що перевернула Газель!Вони втекли з місця ДТП. Навіть не викликавши швидку. Ці "люди" повинні відповісти за свій вчинок. Вони могли лишити без батька двох дітей. Не залишайтесь байдужими: хто знає винуватців аварії, хто їхав в цій іномарці повідомте. Не дозвольте цим "особам" в майбутньому здійснити нові злочини", - йдеться у дописі.

Якщо ви володієте інформацією про цей автомобіль телефонуйте на 102!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як дістали ці не адеквати на євробляхах, невже не можна загнати всіх на штраф майданчики, а тоді перевірити чи там є нормальні водіі та автомобілі.
Відповісти
Якщо не можна зднайти водія на єврономерах, то потрібно раз і назавжди заборонити подібне. А то ті бляхарі на мітинги збирались, а тепер назріває мітинг проти них. І людей вийде багато проти них. Ті машини вже всіх дістали
Відповісти
А ще краще взяти того поляка, який є офіційно власником авто, посадити в українську в'язницю за те що його авто збило людину, створило дтп і т.д.. Тоді ні один європеєць не продасть, подібним способом машини українцю. І це бувби дієвий спосіб, як на мене.
Відповісти
Правильно! Краще їздити на жизі за 1500 чим на бесі!
Відповісти
Дійсно, так не може продовжуватись! Як це, скоівши аварію, можна безкарно покинути місце подіі.... Як це не реєструвати власників/фактичних/ блях?!вони к..ва, іздять п'яні, порушують правила і....нічого?! Може я ображаю тих, хто є винятком, бо дійсно не всі однакові, але погодьтесь, що безкарність веде до порушень...
Відповісти
Думаю вже потрібно провести мітинги по західних та в столиці Украіни і врешті решт навести лад з тими бляха рами так продовжуватись не може., вони не мають ніякоі культури водіння.
Відповісти
А де написано про номер іномарки? Машина втекла. Її хтось встиг сфотографувати? Чого ви галасуєте про "євробляхи"?
Відповісти
Машина з номерами на фото, а водій а...дон втік ще й іншого водія кинув в біді євробляхар х..ров.
Відповісти
пишу вкотре - водій ауді живе на відродженян 55 !
Відповісти
таки да . машина ночувала\ стояла в дворі будинку
Відповісти
От через таких ідіотів усіх водіїв на єврономерах гребуть під одну гребінку.хоча ж ідіотів вистачає і на тих і на тих номерах.
Відповісти
Чому прокуратура нічого не робить? Не контролює дії слідчих? ЯК так спочатку був кримінал тепер адміністративка, і Ауді не має на штраф майданчику поліції, з відсиля слідує, що водій Ауді протверезів і через декілька днів прийшов до слідчого, який вів цю справу, тай дав йому бабла, щоб той в свою чергу перевів з кримінального провадження в адмін порушення і все катаємось далі, маєш гроші закон на на твоєму боці!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні