--> У Луцьку горів гараж – власник обпік руки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку горів гараж – власник обпік руки

3
-5
У Луцьку горів гараж – власник обпік руки
У Луцьку на вулиці Карпенка-Карого загорівся гараж, в якому двоє чоловіків пиячили і грілись «буржуйкою».

Пожежа трапилась близько опівночі 30 грудня, - повідомляє власкор «Волинь24».

Один з гаражів власник переобладнав під житло, поставивши у ньому меблі. Тієї ночі він разом з товаришем саме пиячив в імпровізованому помешканні.

Щоб зігрітись, вони використовували «буржуйку». Аби краще вона горіла, чоловік налив всередину розчинника. Однак, той розлився і гараж загорівся. Почалось сильне задимлення. Стовп диму було видно за кілька вулиць від місця події.

Товариші ледь вибрались з палаючого приміщення. Власник обпік руки – йому знадобилось допомога медиків.

На обгорілому столі залишилась їжа та багато пляшок з-під горілки.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Після третьої ранкової новини про пожари , аварії і пограбування почав блювати від ваших новин
Відповісти
тобі що заплатили щоб ти тут всіх обси.... в? Навіщо ти читаєш те що не подобається? Краще випий пивка і скури папіроску. Твій мозок через велику кількість інформації вже почав гальмувати
Відповісти
Якщо пожежа значить пиячили, якщо меблі значить полюбому притон . Чомусь про те що там був деревообробний станок (та інший інструмент) ніхто не зауважив. Жаль не згоріли ото бувби сюжет ... Можна булоби десь 2 дні поговорити ,ну нічого зробимо з них бомжів і алкоголіків (хто побачив там спиртне на столі я готовий з ним зустрітись особисто .) Те що мішок з сміттям в якому також лижали і пляшки нікому в голову не пришло ? Так нецікаво ? І хто вирішив що вони були напітпитку ? Брехня. Я власника добре знаю , він був тверезий.(СЕМЕРЕНКО ЯНА ТАРАСОВНА 68263 1991-02-01 ЛУЦЬК ПИРОГОВА 9 0 0
Те що вони порушили техніку безпекі згідний ) . Цікаво чи напишуть що журналисти були п'яні коли згорить ваша редакція...хто зна ... Просто привикли не відповідати за слова .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні