Вболівальники Вереса не хочуть призначення Кварцяного

0
-10
Вболівальники Вереса не хочуть призначення Кварцяного
Ймовірне призначення Віталія Кварцяного на посаду головного тренера рівненського «Вереса» викликало хвилу обурення вболівальників команди у соціальних мережах.

Найімовірніше, саме екс-тренера та президента ФК «Волинь», діючого голову Федерації футболу Волині у п'ятницю, 29 грудня, оголосять новим керманичем рівненського клубу.

«На тобі небоже, що мені не гоже...Кадрову політику керівництва "Вереса" простому вболівальнику зрозуміти важко...», «За участі цього клоуна навіть матчі дивитись противно, а я уявляю собі як з ним контактувати», «До д**пи цього ідіота! Волинь знищив, ще хоче те саме зробити з Вересом» - коментують новину на пабліку вболівальників facebook.com/fcvr57.

До них приєднуються вболівальники іншого фан-руху «Вереса» - Lucky Fans. Дехто взагалі обіцяє акції протесту під час зустрічі керівництва клубу із членами Народного клубу «Верес», яка відбудеться у Рівному о 18.30.

Кандидатура Кварцяного почала котуватися у «Вересі» після відставки головного тренера Юрія Вірта. У вболівальників команди Вірт мав беззаперечний авторитет, адже зумів вивести новачка Прем`єр-ліги на 5 місце в чемпіонаті і «Верес» має чудові шанси поборотися за входження у першу шістку команд УПЛ.

Натомість Віталій Кварцяний нещодавно позбувся де-факто усіх посад у «Волині». Улітку цього року у «Вересі» вже розглядали можливість призначення Кварцяного на посаду, але обрали Вірта.

Керівник волинського футболу у червні неабияк допоміг «Вересу» потрапити в Прем`єр-лігу. Команда не мала права проводити матчі УПЛ у Рівному. Тоді Віталій кварцяний без відома футбольного клубу «Волинь» видав «Вересу» дозвіл Федерації футболу Волині, який дозволяв рівнянам проводити футбольні матчі на луцькому стадіоні «Авангард».

На початку грудня 2017 року Кварцяного знову переобрали головою федерації футболу Волині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні