Луцька чиновниця приймала громадян «під мухою», - соцмережі

8
6
Луцька чиновниця приймала громадян «під мухою», - соцмережі
Дві лучанки стверджують, що прийшли на прийом до працівниці податкової, яка була нетвереза.

Громадська активістка Людмила Жукова розмістила у Фейсбуці відео, на якому працівниця Луцької ОДПІ 15 хвилин намагається втямити, що від неї хочуть відвідувачі.

Жукова разом з своєю сусідкою Людмилою Дяк, яка проживає на вулиці Щусєва, прийшли на прийом у податкову інспекцію у середу, 27 грудня, близько 15 години. Жінок цікавила назва документа, у якому вони могли б дізнатися про перелік робіт, який виконав для них ЖКП №7.

Жінки стверджують, що їх приняла нетвереза «фіскалка», яка 15 хвилин намагалась зрозуміти суть питання. Слова «прибудинкова територія» чиновниця тричі безуспішно намагалась вимовити, ковтаючи слова.

Зрештою чиновниця зателефонувала колезі, яку у розмові назвала Ніна Володимирівна і нарешті спромоглася дати відповідь лучанкам.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а що, чиновникі не люди?
Відповісти
Всі хто мав проблеми з головою і не хотів працювати стали громадськими активістами.Від цього слова вже підтошнює
Відповісти
Ваші домисли і тільки? Ви її на алкотестері перевірили? Ну тоді -це наклеп .Може і Ви під мухою , чи просту дурна?
Відповісти
З такими питаннями будь хто може втратити тяму, а ще коли це знімають на камеру! А т.з. громадські активісти це взагаліцікаві особистості........
Відповісти
СКЛАДАЕТЬСЯ ВРАЖЕННЯ,ЩО ЦІ ДВІ ,,ПАНІ,, ЗАВЖДИ ПІД МУХОЮ-ДУРКА ЗА НИМИ ПЛАЧЕ
Відповісти
А ці дві пані,Жукова і Дяк тверезі,щоб таким займатись і славу собі заробляти,ай які ми молодці ,зловили ,слова не вимовляє!! Повна ахінея з їхньої сторони,де що не так вона говорить? Може це ви пані були нетверезі? Доведіть ,а не наклепи заходьте,з вас вибачення,як мінімум,щоб не дійшло до стягнення моральної шкоди або зведення наклепу!
Відповісти
Нромадський Активіст - Це активна людина яка не мовчить, а висвітлює проблеми. Мало того в нас люди пасивні і були б в повній дупі, якби не активна громада яка висвітлює проблеми в місті. А чи п‘яна була це нехай з‘ясовують вже відповідні органи.
Відповісти
Сумнівні заяви "активісток". Потрібні підтвердження таких звинувачень- викликати на місце події керівника закладу чи правоохоронців,а так це на рівні наклепу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні