На Київщині бурульки розтрощили 18 автівок

0
0
На Київщині бурульки розтрощили 18 автівок
На Київщині у Софіївській Борщагівці на території ЖК "Софія" бурульки та сніг пошкодили близько 18 автомобілів.

Одна з очевидців інциденту Тетяна Ореховська розповіла, що це сталося у неділю, 24 грудня, - повідомляє ТСН

За її словами з ЖЕКу ніхто не приїжджав та не прибирав небезпечні бурульки, які падали просто під під’їзд, оскільки це був вихідний день і ніхто не працював.  

"Приїжджала поліція та оформила протоколи. Я знаю, що дехто ходив до ЖЕКу, проте я не знаю чи вирішилося якось це питання", – зазначила Ореховська.

Щастя, ніхто не постраждав, оскільки поблизу розташовані дитячі майданчики, а поряд часто ходять перехожі з дітьми, - зазначила вона.

"Приблизно 18 машин постраждало, і моя також. У поліції нам сказали, щоб ми подавали до суду, а у ЖЕКу якось не звертають на це увагу", – додала вона.

Ореховська також розповіла, що інцидент стався через те, що у будинків косі дахи, тому весь сніг та бурульки зісковзують і падають.

Нагадаємо, синоптики наголосили, що до кінця цього тижня в Україні вдень буде плюсова температура. Періодично йтиме дощ з мокрим снігом, який одразу ж буде танути.

Теги: сніг, курйоз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні