Сьогодні на Волині - вибори

2
-13
Сьогодні на Волині - вибори
У неділю, 24 грудня, у декількох об'єднаних територіальних громадах Волині відбуваються вибори.

Зокрема у Затурцівській сільській об’єднаній територіальній громаді обирають сілького голову та депутатів сільської ради ОТГ.

До Затурцівської ОТГ входять Затурцівська сільська рада (села Затурці, Великий Окорськ, Вілька-Садівська, Квасовиця, Малий Окорськ, Юнівка), Зубильненська сільська рада (села Зубильне, Семеринське, Сірнички), Шельвівська сільська рада (села Шельвів, Войнин, Гранатів, Садівські Дубини).

Нагадаємо, у Затурцівській ОТГ – 115 кандидатів у депутати і четверо кандидатів на посаду сільського голови.

Окрім того, у неділю, 24 грудня, відбуваються додаткові вибори у Зимнівській сільській раді Володимир-Волинського району Волинської області, зокрема – у Хмелівківській сільській раді Володимир-Волинського району (села Хмелівка, Житані, Нехвороща, Хмелів).

Також на цей день додаткові вибори призначені у Голобській селищній раді Ковельського району Волинської області, зокрема – у Радошинській сільській раді Ковельського району (села Радошин, Байківці, Битень, Мар’янівка).

Загалом в Україні вибори сьогодні відбуваються у 51 ОТГ.
Теги: вибори, отг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
можна подумати що зразу після виборів настане щастя!!! Щось не чути про великі досягнення тих громад які вж два роки як пооб'єднувалися, ну хіба що десь мусор роздільно збирати навчились, трошки грошей на дрібних ремонтах відмили а так якість життя людей кращою не стала, а подекуди стає ще гіршою, а це ж мала бути першочергова прерогатива при об'єднанні. Об є бують і дальше.
Відповісти
Перш ніж писати дурню, треба поїхати хоча в одну ОТГ і подивитися, що вже зроблено. Що за сліпці і брехуни?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні