У волинському театрі ляльок - благодійна вистава для дітей*

0
-9
У волинському театрі ляльок - благодійна вистава для дітей*
У четвер, 21 грудня, у Волинському обласному театрі ляльок відбувся новорічний захід, присвячений дітям початкової ланки (1-4 класи) КЗ ЛЗОШ №19.

Про це написав Олександр Калишук на своїй сторінці у Фейсбуці.

У святкову програму входили показ новорічної вистави «Снігова королева», яка, за словами школярів, їм дуже сподобалась. Організатори хотіли, аби діти відчули себе, як у казці і атмосфера театру та організація свята у цьому допомогла.

Також не обійшлося без Діда Мороза та його помічниці Снігуроньки, які закружляли дітей у хороводі навколо ялинки та забавляли цікавими конкурсами.

Самих конкурсів, до речі було вдосталь, аби усі присутні могли взяти участь у розвагах.

Опісля конкурсів, хороводів та вистави, дітям подарували новорічні подарунки.

Поспілкувавшись з дітьми та побачивши їхню радість в очах, хочеться аби все стало добре у житті школярів і організація саме таких заходів мотивує ставати кращими та робити хороші справи для тих, хто цього потребує.

Особлива Подяка та слова вдячності депутату Луцької міської ради, Голові Луцької міської організації БПП "Солідарність" Петру Нестеруку за фінансову підтримку та виділення коштів на придбання квитків у Волинський обласний театр ляльок для дітей, батьки яких опинилися в тяжких умовах: діти учасників АТО, з малозабезпечених родин та з сімей, які перебувають у важкому становищі.

"Діти — це наше сьогодення і наше майбутнє. Заради їхнього щастя, щиросердечних усмішок, ясних очей дорослі роблять все, щоб малюки не засмучувались" - сказав Петро Нестерук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні